Oracle® Middleware (SOA) Consultant
Sogeti Nederland B.V.
Eindhoven, Netherlands
5 uur geleden
source : Joof.nl

Oracle® Middleware (SOA) Consultant Wat kun je? Die vraag stelt ieder bedrijf dat op het punt staat iemand aan te nemen. Wie ben je?

Die vraag stelt Sogeti direct daarna. We vinden het belangrijk dat je bij ons past. Vooral qua mentaliteit. Een professional van Sogeti is namelijk geen gemiddelde professional.

Het is er een met een aantal uitgesproken eigenschappen. Gedreven. Resultaatgericht. En niet snel tevreden. Wat niet wil zeggen dat je nooit met hem of haar kunt lachen.

Integendeel. Plezier hoort wat ons betreft net zo goed bij werken. Maar we gaan op de eerste plaats voor de inhoud. Voor gedegen oplossingen die werken in de praktijk.

Waarbij we altijd proberen de verwachtingen te overtreffen. Zo kennen onze klanten ons. En zo kennen we elkaar. Ons idee van jouw carrière De toekomst van een organisatie staat in directe relatie tot de kracht van de medewerkers.

Als onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, dan groeit Sogeti vanzelf mee. Daarom bieden we ICT Professionals alle kansen om kennis en ervaring optimaal te verbreden.

Middleware (SOA) Consultant Sogeti biedt haar klanten ondersteuning bij vraagstukken op ICT-vlak met advies en uitvoering.

Medewerkers ontwerpen, ontwikkelen en beheren technologisch complexe systemen. We gebruiken daarbij 'leading technology' met een focus op Microsoft-, Java- en Oracle-technologie.

Sogeti voert al jarenlang aansprekende Oracle opdrachten uit voor haar klanten. Hierdoor hebben we hoogwaardige expertise opgebouwd en zijn we in staat aansprekende trajecten uit te voeren.

Momenteel maakt de expertise een groei door en zijn we op zoek naar Integratie specialisten ter versterking van onze community Integratie Services & Development.

Deze community bestaat uit meer dan 40 enthousiaste professionals die zich hebben gespecialiseerd in Oracle Engineering.

De focus ligt op Oracle Integration Cloud, PL / SQL, ApeX, SOA Suite, BPEL en ; Herken jij jezelf. Jij hebt voor deze baan minimaal een aantal jaren werkervaring met SOA suite techniek binnen de Oracle Middleware en breng jij kennis en ervaring mee met minimaal één van de volgende Oracle producten zoals SOA Suite 12c, Oracle Integration Cloud, OSB en / of BPM Suite.

Jij bent bekend met ontwikkeltechnieken zoals BPEL, WSDL en / of XSLT. Om prettig te acteren in deze rol is kennis en ervaring met Agile-scrum een pré.

Je hebt een gezonde ambitie om jouw kennis continu te ontwikkelen en bij te blijven in het Oracle-vakgebied. Vanwege de veelzijdigheid en afwisselende locaties van het werk is het wenselijk dat jij woonachtig in de randstad bent.

Logisch dat jij voor deze uitdagende rol minimaal een HBO- / WO Diploma hebt. Als persoon typeer jij jezelf als klantgericht, representatief en communicatief sterk ontwikkeld en natuurlijk wil jij kennis delen met collega’s.

Sogeti biedt jou. Ondersteuning bij jouw ontwikkeling met alle mogelijke middelen zoals opleidingen, technische meetings en events.

Certificering op je vakgebied. Een plezierig bedrijf om voor te werken, waar sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan.

Waar voortdurend informele activiteiten worden georganiseerd om collega’s ook buiten het werken te leren kennen. Denk jij dat je slim genoeg bent voor ons?

En durf jij het gesprek met ons aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button en wie weet word jij ook een Sogetist.

Mocht je vooraf nog wat informatie willen over deze vacature, neem dan contact op met Peter Bergman, bereikbaar op nummer .

 • Een assessment maakt deel uit van de ;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier