Kostendeskundige Rail
Sweco
De Bilt, NL
4 dagen geleden
source : JobBoost.io

Functieomschrijving

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste kostendeskundige. Heb jij affiniteit met calculeren? Ben jij breed inzetbaar en lijkt het jou leuk om te werken aan diverse complexe projecten?

Dan wordt jou binnen de divisie Transport en Mobiliteit, afdeling Rail deze mogelijkheid geboden. Als onderdeel van het team Rail bouw je verder aan de kennisontwikkeling op het gebied van Cost Engineering.

Sander Boekee Afdelingshoofd Rail

Sweco adviseert, ontwerpt en begeleidt nieuwbouw en aanpassing van railgerelateerde transfer en infrastructuur in binnen- en buitenland.

Ons team bestaat uit professionals die voor een brede groep klanten werken, zoals ProRail, gemeentelijke vervoersbedrijven, aannemers en (lokale) overheden.

Wij werken in alle fasen van infraprojecten, van initiatieffase tot en met beheer en onderhoud.

Als kostendeskundige van de afdeling Rail ben je verantwoordelijk voor het opstellen van integrale (bouw)kostenramingen. Dit houdt uiteraard veel meer in dan alleen het opstellen van begrotingen.

Zo neem je initiatief en bepaal je in samenspraak met de opdrachtgever welke producten wanneer geleverd worden. Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel en maakt gebruik van professionele programmatuur.

Je werkt met experts aan mooie (Rail)projecten.

Je informeert de klant tijdens het proces en levert onderbouwingen op maat. Kortom de klant(vraag) staat bij jou centraal, je levert maatwerk en onze klanten ervaren in jou de kernwaarden van Sweco.

Je weet goede relaties op te bouwen op basis van respect, vertrouwen en inhoudelijke expertise.

Wij zoeken

Wij zoeken is een nieuwe enthousiaste collega :

 • die planmatig, gestructureerd en doelgericht werkt,
 • met goede klantvaardigheden, iemand die de vraag achter de vraag begrijpt.
 • die de nodige jaren als werkvoorbereider, calculator of kostendeskundige in de GWW-sector (bij voorkeur de Rail-sector) heeft gewerkt.
 • die kan omgaan met hedendaagse calculatiepakketten.
 • die bedreven is in het opstellen van SSK-ramingen en ramingsrapportages.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie middels de button op deze pagina. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Sander Boekee, Afdelingshoofd Rail, +31 6 46384094 of via sander.

  boekee sweco.nl . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Mark Wybenga, Recruitment Manager, +31 6 13309456 of via mark.wybenga sweco.nl .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier