VRACHTWAGENCHAUFFEUR C / CE
Logistic Force
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Locatie : Utrecht / Opleidingsniveau : lbo,mbo / Type : Fulltimer

Wil jij ook in aanmerking komen voor één van die mooie arbeidsplaatsen bij onze opdrachtgever als vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C of CE in de regio Midden Nederland? Lees snel verder!

WAT GA JE DOEN?

Wat je gaat doen en hoeveel dagen je gaat werken hangt vooral van jou af! Ook de keuze nationaal of internationaal transport ligt in jouw handen.

Tijdens een kennismakingsgesprek op onze vestiging bespreken we graag hoe jij het beste inzetbaar bent bij onze opdrachtgever.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

Wij zoeken naar mensen die beschikken over een C of CE rijbewijs. Zowel starters zonder ervaring als chauffeurs met veel ervaring in het transport kunnen reageren en zijn van harte welkom! Het is vooral van belang dat jij gemotiveerd bent en graag in aanmerking wil komen voor één van die mooie banen.

WAT IS ECHT BELANGRIJK?

 • Motivatie om te werken in de transportsector is van groot belang
 • Flexibele werktijden willen werken
 • Een C of CE rijbewijs met code 95
 • Voor de digitale tachograaf is het nodig dat je beschikt over een bestuurderskaart
 • Voldoe je niet volledig aan deze punten, laat het ons weten dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

  HOE WE JE TERUGBETALEN?

  Wij belonen jou met een salaris wat past bij jouw inzeturen en afhankelijk is van jouw ervaring. Het salaris is conform CAO en wordt per week of per 4 weken aan jou uitbetaald, net wat jij fijn vindt.

  Het salaris verdien jij, de opleidingsmogelijkheden krijg jij! Bij Logistic Force kan je via onze eigen Logistic Force Academy gratis je uren voor code 95 bijhouden.

  Verder gaan wij graag met jou in gesprek hoe we jou verder kunnen laten ontwikkelen binnen dit vak, bijvoorbeeld van C naar CE chauffeur of van CE naar LZV chauffeur.

  Onze opdrachtgever beloont jou vaak met een vast contract wanneer jij daar voor openstaat.

  Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  MOGEN WIJ JE VERDER HELPEN?

  Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030 890 99 00.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier