Koel chauffeur CE - Vast Raalte
Logistic Force
Raalte, NL
8 dagen geleden

Locatie : Raalte Type : Fulltimer

Als vrachtwagen chauffeur CE in het koeltransport kun je bijna overal aan de slag... Maar bij Logistic Force word je echt met open armen ontvangen! Ben jij als CE chauffeur toe aan een werkgever die weet wat er in de transportwereld speelt?

Die jouw taal vloeiend spreekt? En altijd met je meedenkt, ook over jouw toekomst? Als je liever bij zo'n bedrijf werkt dan bij 'zomaar' een werkgever : Welkom bij Logistic Force!

WAT GA JE DOEN?

Klanten en mensen blij maken. Want jij zorgt ervoor dat mensen hun gewenste spulletjes ontvangen. Dit is jouw kans om te zorgen dat de juiste spullen in de winkel of bij de mensen komen.

Denk aan eten, drinken en ook ijs. Wat het ook is : jij levert het keurig op tijd en in perfecte staat af. Logisch dus dat je overal met open armen ontvangen wordt.

En anders weet jij wel raad met de situatie.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

Passie voor het vak. Rijden is fijn. Niet omdat je er een zongebruinde arm van krijgt (wel lekker natuurlijk), maar vooral omdat je liefde voor de weg hebt en er diesel door jouw aderen stroomt.

Blij worden van de klanten die je helpt. Ook belangrijk : je bent toe aan een bedrijf dat je serieus neemt en je chauffeurstalent op waarde schat.

Een bedrijf dus dat transport er niet een beetje bij doet, maar dat is 'geboren' om te rijden. Net als jij.

HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1.001 manieren. Te beginnen met een goed en eerlijk salaris volgens de CAO. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de extraatjes.

Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in.

Denk aan code95 nascholing. En ben je supergemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die rijbewijzen bij Logistic Force behaalt! Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg.

1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen.

En een win-win waar we trots op zijn.

Wij werken met veel plezier bij Logistic force

Word jij onze nieuwe collega?

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier