Verpleegkundige
Joof Media
Bussum, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag alsVerpleegkundige in Bussum en regio Gooi en Vechtstreek. Je kanonder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied vanV&V-huizen en Psychogeriatrie.

In de zorg draait alles ommensenwerk. Elke werkdag heb je nauw contact met hulpbehoevenden.Soms word je gezien als beste vriend(in), soms als laatstestrohalm.

Het is daarom essentieel om oprechte aandacht te hebbenvoor hen die je verzorgt. Kun je goed luisteren en hou je ervan omeen praatje te maken?

Dan kunnen jouw kennis en glimlach een wereldvan verschil maken voor iemand die jouw hulp nodig heeft. Naast hetuitvoeren van verpleegtechnische handelingen ondersteun je bij hetverzorgen en het organiseren van het zorgproces rondom de cliënt.

Ook voer je administratieve taken uit die aansluiten bij jewerkzaamheden en ben je medeverantwoordelijk voor het bewaken vande kwaliteit van de zorg.

Wanneer het op jouw verpleegtechnischetaken aankomt, kan een allround inzet van je worden verwacht. Naasthet verzorgen van wonden, het toedienen van medicijnen en / ofinjecties en het aanleggen van infusen, kan je hulp ook ingeroepenworden voor bijvoorbeeld de lichamelijke verzorging van cliënten.

Via Zorgwerk kan je in diverse branches werken. Wanneer je bij eenziekenhuis of V&V-huis aan de slag gaat, kom je in een teamterecht.

Dan is het belangrijk dat je een teamspeler bent. Kies jeom in de thuiszorg te werken, dan is het uiteraard van groot belangdat je goed in staat bent om vrijwel geheel zelfstandig allewerkzaamheden uit te voeren die je op je route tegenkomt.

Ben jeenthousiast geworden om als Verpleegkundige aan het werk te gaan inBussum e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen? Solliciteer dandirect!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier