Oppermannen
Luba
Capelle aan den IJssel, NL
2 dagen geleden
source : Jobbird

Als de zon op komt en de vogeltjes beginnen te fluiten start je werkdag. Samen met je collega drink je een bak koffie om daarna op weg naar jullie werklocatie te gaan.

De ene dag werk je aan een straat in Capelle a / d IJssel en de volgende dag werk je aan een groot parkeerterrein in de omgeving van Ridderkerk.

Je ondersteunt je collega (een ervaren stratenmaker) met al zijn werkzaamheden, denk hierbij aan het sjouwen van stenen, snijden van de stenen op de juiste maat en het egaliseren van de ondergrond.

Vaardigheden

Om de functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je :

 • Bereid bent fysiek zwaar werk te verrichten;
 • Graag in de buitenlucht werkt;
 • Goed samen kan werken
 • Woonachtig bent in de omgeving van Capelle a / d IJssel (i.v.m. de bereikbaarheid van de werkplaats).
 • Over de werkgever

  Al sinds 1992 voert onze opdrachtgever straatwerkprojecten uit. Met meer dan 100 stratenmakers en oppermannen realiseren zij dagelijks vele mooie en grote straatwerk projecten.

  De kracht van het bedrijf ligt in de flexibele en vakkundige manier van werken. Door de inzet van goed opgeleid personeel en het juiste materieel wordt de veiligheid en kwaliteit gewaarborgd.

  Wat wij bieden

  Een marktconform salaris, mogelijkheid tot het behalen van een VCA certificaat en uitzicht op een contract bij de opdrachtgever.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier