Stagiair HBO | HR Stagebureau | Arnhem
Koninklijk Instituut Van Ingenieurs
Arnhem Bellevua, NL
9 dagen geleden

Wat houdt de functie in?

Als stagiair bij het stagebureau ben jij samen met een mede stagiair verantwoordelijk voor het runnen van het Stagebureau van Alliander.

Je houdt je bezig met het bedenken van wervingsstrategieën en zorgt voor succesvol relatiemanagement met onderwijsinstellingen en interne contacten.

Verder ben je verantwoordelijk voor het opstellen van functieprofielen van alle stagevacatures samen met de vacaturehouder, het plaatsen van vacatures en op basis van diverse sollicitaties selecteer je de juiste talenten.

Ook zal je veel contacten onderhouden met managers voor het creëren van stageplaatsen en ben je intern op zoek naar een passende opdracht voor talenten.

Daarnaast bestaat er veel vrijheid om een onderzoek te starten in verschillende werkterreinen binnen HR. Denk hierbij aan het herontwerpen van processen en inrichting van het personeelsmanagement.

Tot slot ben je bezig met het organiseren van bijeenkomsten, trainingen en borrels voor stagiairs. Kortom : een veelzijdige stageplaats!

Wat vragen we van je?

Je bent een HBO of WO student in de richting van HRM, Bedrijfskunde MER of Psychologie en bent opzoek naar een stage voor een periode van 5 tot maximaal 10 maanden.

De stage is per 15 juli 2019 beschikbaar, maar je kan ook in september beginnen. Je zult voornamelijk werkzaam zijn op het hoofdkantoor in Arnhem.

Je vindt het interessant om tijdens je meewerkstage ondernemend en zelfstandig bezig te zijn in een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Daarbij beschik je over het volgende :

 • Communicatieve vaardigheden;
 • Creatieve vaardigheden;
 • Analytisch denkvermogen;
 • Doorzettingsvermogen.
 • Wat bieden wij je?

  Een uitdagende en zeer afwisselende stage bij een moderne organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een goede stagevergoeding bij van €500,-

  op basis van 40 uur, en ondersteunen wij je met alle middelen zodat je je werk goed kunt uitvoeren.

  Waar ga je werken?

  Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben.

  Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie.

  Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

  Je gaan werken binnen de afdeling HRM, in het Recruitment team. Het Recruitment team bestaat uit de volgende disciplines : vaste werving, inhuur, Campus Recruitment en het stagebureau.

  Het stagebureau is speciaal gericht op de werving en selectie van stagiairs en het creëren van stageplaatsen. Het Stagebureau bestaat sinds 2014 en is intern en extern hét aanspreekpunt voor alle zaken die te maken hebben met stages.

  Het Stagebureau onderhoudt nauwe relaties met onderwijsinstellingen en studieverenigingen zodat we talentvolle stagiairs kennis kunnen laten maken met onze organisatie.

  Daarnaast staat het Stagebureau in direct contact met de verschillende interne opdrachtgevers. Er wordt dus gezorgd voor een actieve koppeling van stageplekken aan stagiairs.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier