Woonbegeleider GGZ
Kwintes
Maarssen
3 dagen geleden

Werkomschrijving

Kwintes zoekt voor de Beschermde Woonvorm locatie Gerard Doustraat in Maarssen een nieuwe collega woonbegeleider voor 24-32 uur per week.

Als woonbegeleider begeleid en ondersteun je cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen. Deze worden door de cliënten samen met de persoonlijk begeleider opgesteld.

In de functie van woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen en je signaleert veranderingen.

Waar nodig bied je praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en het schoonmaken van de woning.

Ook lever je een bijdrage aan de administratie en rapportage. De basis is de vertrouwensband die je opbouwt met cliënten.

In de rol van woonbegeleider werk je alleen overdag, in de nacht is er een slaapwacht op de locatie.

De begeleiding van cliënten staat voorop, maar er is ook veel ruimte om samen met het team invulling te geven aan het werk.

Ieder teamlid is aandachtsfunctionaris van een onderwerp binnen de woonlocatie, waarbij je invulling geeft aan de inhoud ervan.

Jouw werkplek

De locatie waar je komt te werken is een beschermde woonvorm van Kwintes, gevestigd in Maarssen. Hier wonen 22 bewoners en er is een kamer voor kortdurend verblijf.

Het team bestaat uit 17 collega’s in de rollen van woonbegeleiders, woonzorgmedewerkers, slaapwachten, persoonlijk begeleiders en een meewerkend teamleider.

Op de locatie wordt intensieve begeleiding geboden, 24-uur per dag aan mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid.

Op alle levensgebieden bieden wij ondersteuning aan de hand van individuele begeleidingsplannen. Op onze locatie begeleiden we vanuit samenwerking, waar iemand zijn kracht ligt en wederzijds respect.

De leeftijden lopen uiteen van 20 tot 80+. De focus ligt op kwaliteit van leven en waar mogelijk op doorstroom. Wij blijven hierin zelfstandigheid en autonomie centraal zetten.

Over Kwintes

Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden.

Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen.

Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen.

Onze kernwaarden zijn : vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Wat we van jou verwachten?

Als woonbegeleider verwachten we van je dat je kan omgaan met diverse typen cliënten, naar de persoon kijkt. Dat je systeemgericht kan werken, goed kan samenwerken met collega’s, eerlijk bent en feedback kan geven / ontvangen.

Je bent flexibel en vindt het leuk mee te denken over innovatieve manieren om cliënten en het team verder te ontwikkelen.

Daarnaast vragen we van je :

 • Een afgeronde relevante MBO niveau 4 opleiding.
 • Je hebt ervaring als woonbegeleider en kennis van psychiatrische en psychosociale ziektebeelden.
 • Ons aanbod

 • Een goed salaris tussen € 2.265,- en € 3.178,- op basis van 36 uur (cao GGZ, FWG 40).
 • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33% en vakantiegeld in mei van 8%.
 • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de interne afdeling Leren & Ontwikkelen als extern.
 • Je krijgt een buddy toegewezen en de eerste 6 maanden een inwerkproces op maat.
 • Voordelig sporten, korting op producten en gratis lidmaatschap op Cultuurwerkt!
 • Een telefoon van Kwintes.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier