Werkvoorbereider wegen Amsterdam
bouwhuysch
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch.

Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de civiele techniek.

Dit betekent dat we elke dag een club fantastische ingenieurs leveren aan de beste bedrijven en projecten in wegen, water en beton.

Onder één contract bouw je aan jouw carrière bij de mooiste projecten van onze branche. Dat is wat wij doen, én waar ga jij je mee bezig houden?

Als werkvoorbereider wegen Amsterdam vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie infraprojecten voor te bereiden in en rondom Amsterdam.

De varierende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd.

Soms houd je je bezig met grondverzet en bouw -en woonrijp maken, soms met saneringen of parkaanleg of juist de grote asfaltwerken.

De samenwerking tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, nl mooie werken realiseren en een goede verstanding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden.

Vanwege de toename van werken met innovatieve contactvormen is het een pré dat je als werkvoorbereider wegen Amsterdam om kan gaan met de bijbehordende methodiek.

Jouw skills

 • MTS / HTS Civiele Techniek;
 • Ervaring als werkvoorbereider wegen in gww of asfalt is een grote pré;
 • Teamplayer;
 • Innovatief en kijkt graag over de grenzen van het vakgebied heen;
 • Actiegericht én accuraat;.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever heeft bouwhuysch de exclusieve opdracht gegeven om het bedrijfsbureau, de productie en de algehele projectleiding te versterken in de regio's rond Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

  Onze opdrachtgever is in alle opzichten een sterke wegenbouwer die ruime ervaring heeft als leidende aannemer van grotere infrawerken in Nederland.

  Het is een geduchte concurrent voor de bekende landelijke spelers. Met korte lijnen en gepaste trots op de behaalde resultaten biedt dit bedrijf een werkomgeving waarbinnen aanpakkers als werkvoorbereider wegen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

  Naast de grote werken, verwerft het bedrijf bewust meer kleinere werken om daarmee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen.

  In de afgelopen jaren is de naam gevestigd door succesvol bij te dragen aan in het oogspringende en prestigieuze werken.

  Benefits - Werkvoorbereider wegen Amsterdam

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als werkvoorbereider wegen.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen als werkvoorbereider wegen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2500,- en €4000,- per maand.

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier