Projectmanager Ouderenzorg
Hadoks
Den Haag
6 dagen geleden

Heb jij ervaring met projectmanagement en het functioneel aansturen van een (project)team met hoog gemotiveerde professionals?

Wil jij je inzetten voor de doorontwikkeling en implementatie van het programma Ouderenzorg in een sterk veranderende en complexe netwerkomgeving in verschillende wijken en randgemeenten in regio Haaglanden? Reageer dan nu!

Wat houdt jouw functie als projectmanager in?

De functie van projectmanager is een transitiefunctie voor de versterking van de organisatie en infrastructuur van de wijksamenwerkingsverbanden in regio Haaglanden.

Je faciliteert de praktijkhouders die verantwoordelijk zijn voor het primaire proces in de dagzorg bij de transitie van de regio overstijgende doelstellingen uit het regioplan.

Eén van de thema’s waar jij verantwoordelijk voor bent uit het regioplan is het thema Ouderenzorg.

We worden steeds ouder en ouderen wonen steeds langer thuis. Kwetsbare ouderen doen vaker een beroep op de huisarts, thuiszorg, wijkverpleging en andere hulpverleners in de eerste lijn.

Om aan deze toenemende vraag te kunnen voldoen, is het noodzakelijk dat de huisartsenzorg actief kan inspelen op deze ontwikkelingen, zowel inhoudelijk als organisatorisch.

Om huisartsen te ondersteunen bij deze maatschappelijke ontwikkelingen, heeft Hadoks het zorgprogramma Ouderenzorg ontwikkeld.

Dit programma ondersteunt huisartsen bij het bieden van de best mogelijke samenhangende ouderenzorg. De basis van het programma Ouderenzorg is dat de dagpraktijk samen met netwerkpartners, zoals zorgprofessionals, mantelzorgers en vrijwilligers binnen de VVT en STZ, proactief de juiste zorg en interventies inzet, zodat kwetsbaren ouderen zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis kunnen wonen.

Wat je concreet gaat doen als projectmanager ouderenzorg :

 • Als projectmanager geef je namens Hadoks sturing aan de implementatie van het programma Ouderenzorg binnen de huisartsenzorg.
 • Samen met het projectteam en andere interne collega’s stel je een gedegen plan van aanpak op. Het uiteindelijke doel is om in de huisartsenzorg een toonaangevende verandering te realiseren van reactieve naar proactieve ouderenzorg.
 • Je verbindt de samenwerkingspartners in de wijk tot één wijkvisie en aanpak tot kwaliteitsbeleid.
 • Je bewaakt de doelstellingen, acties, tijdslijnen en budgetten van het project en stuurt bij waar nodig.
 • Je houdt de interne- en externe stakeholders consequent betrokken bij de uitvoering van het projectplan door continu met hen in contact te staan.
 • Je verspreidt succesvolle aanpakken en projecten tussen de netwerken en de andere regio’s.

 • Je bent verantwoordelijk voor het verkrijgen van een sterke regionale positie en de verbinding met de regionale stakeholders op tactisch en strategisch niveau.
 • Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een afgeronde hbo- en / of wo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van gezondheidswetenschappen, en hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Denk hierbij aan functies als o.a. projectmanager, programmamanager, regiomanager, projectleider en / of projectcoördinator.

 • Je hebt kennis van en ervaring binnen de eerstelijnsgezondheidszorg en bij voorkeur ben jij ook al bekend met de ouderenzorg.
 • Ontwikkelingen binnen het vakgebied en de organisatie volg jij op de voet en beoordeel je op bruikbaarheid en consequenties voor het eigen werk.

 • Het opstellen van projectplannen, projectbegrotingen en offertes, het coördineren en leiden van projecten en het aansturen van mensen is jou bekend.
 • Je kan werken in een sterk veranderende en complexe omgeving, kan hoofd- en bijzaken onderscheiden en omgaan met tegengestelde belangen.
 • Je beschikt over de volgende competenties : Teamplayer;Uitstekende sociale vaardigheden, en uitdrukkingsvaardigheden en adviesvaardigheden;
 • Doorzettingsvermogen;Verbindend leiderschap;Analytisch en conceptueel denkvermogen.

  Dit bieden wij jou.

 • Een jaarcontract voor 32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • In de functie van projectmanager ontvang je een bruto salaris tussen de € 4.178,- en € 5.338,- per maand (conform schaal 10 van de cao Huisartsenzorg) op basis van een 38-urige werkweek.
 • Dit salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

 • Vakantietoeslag (8%) uitgekeerd in mei en een eindejaarsuitkering (van thans 7%) uitgekeerd in december.
 • Volop mogelijkheden om mee te denken over vakinhoudelijke ontwikkelingen en de verdere vormgeving van het programma Ouderenzorg binnen Hadoks.
 • Werken bij een vooruitstrevende, innovatieve organisatie binnen de huisartsenzorg met een groot (huisartsen-)netwerk.
 • Waar kom je te werken?

  In 2019 is Hadoks ontstaan uit een fusie van verschillende zorgorganisaties. We hebben daarom het karakter van een jonge, groeiende organisatie met volop mogelijkheden en kansen, in combinatie met jarenlange kennis en kunde in huis.

  De patiënt staat centraal en goede patiëntenzorg is onze primaire drijfveer. Hadoks werkt op coöperatieniveau (van, voor en door huisartsen) met een heldere koers aan de toekomstbestendige huisartsenzorg in de regio Haaglanden.

  In de functie van projectmanager ontvang je hiërarchisch leiding van de manager Zorg & Services. Dit zal in nauwe samenhang zijn met de Raad van Bestuur en het Coöperatie Bestuur.

  De projectmanager geeft sturing aan de projectgroep ouderenzorg. Deze bestaat uit verschillende werkgroepen, waaronder financiën (voor het inregelen van de financiële processen richting de huisartsen), detachering (voor het detacheren van POH-Ouderen in de praktijken) en deskundigheidsbevordering (voor het faciliteren van bij- en nascholing voor praktijkondersteuners en huisartsen).

  De projectmanager bekleedt een spilfunctie en zal dus veelvuldig in contact staan met interne collega’s van alle disciplines binnen Hadoks.

  Daarnaast heb je als projectmanager veelvuldig contact met externe partijen, waaronder huisartsen, praktijkondersteuners, wijkmanagers, praktijkmanagers en andere netwerkpartners zoals de wijkverpleging en sociaaldomein in de wijken en de regio Haaglanden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier