Monteur Infra Zuid
Baas BV
Breda, NL
2 dagen geleden

Welkom in het team

Binnen Baas Regio Zuid, Breda / Oud-Gastel / Goes, zijn wij op zoek naar Gas / Water en E Monteurs die op verschillende projecten zelfstandig montagewerkzaamheden uit kunnen voeren voor ons.

Kan jij je vinden in het zelfstandig aanleggen van gas- en waterleidingen of het aanleggen van kabels? Dan ben jij de Gas / Water of E Monteur die wij zoeken!

Dit ga je doen

Als Monteur binnen Baas Infra Zuid ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van montagewerkzaamheden aan gas- en waterleidingen of laag-, midden- en / of hoogspanningsnetten, inclusief alle voorkomende werkzaamheden ter voorbereiding op de montagehandelingen.

Je werkt in een klein team, met vaste collegas en je zorgt dat de klus geklaard wordt en tevreden klanten achterblijven.

Daarnaast leg je zorgvuldig administratieve gegevens conform de richtlijnen vast. Ook onderhoud je goede contacten met de uitvoerder en werkvoorbereider over de planning en de uit te voeren werkzaamheden.

Zodra je genoeg ervaring hebt opgedaan, kun je helpen met het opleiden van junior collegas. Baas geeft jou dan de kans om erkend leermeester te worden en je krijgt dan de verantwoordelijkheid om Monteurs in opleiding te begeleiden.

Je werkt de Monteur in opleiding in en leert hem / haar alle facetten van het vak.

Dit breng je mee

 • Je bent in het bezit van een technisch afgerond MBO-webniveau 2 diploma (bijv. Monteur Gas-, Water- en Warmtedistributie, Monteur Infratechniek Gas / Water / Warmte, Vakman buisleidingen of Monteur Laag- en / of Middenspanningsdistributie);
 • Je hebt (bij voorkeur) enkele jaren werkervaring in de ondergrondse infrastructuur;
 • Je bent beschikbaar voor eventuele storingsdiensten;
 • Je bent in het bezit van relevante opleidingen volgens CKB (KIAD, HygiĆ«nisch Werken met Water, VIAG / BEI, BHV en Veilig Werken Langs de Weg) of bereidt deze te halen;
 • Je werkt doel- en resultaatgericht en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen;
 • Je kan goed met je collegas samenwerken, maar neemt zelf ook initiatief.
 • Dit bieden we jou

 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt;
 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen;
 • Een salaris tussen de 2200 en de 3500;
 • Een bedrijfsauto inclusief goed werkend gereedschap;
 • Het Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen);
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een , maar voor Baas. Je bent zelf een Baas!
 • Dit zijn wij!

  Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties.

  Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet haar medewerkers als haar belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

  Baas heeft ambitie en zoekt collegas met ambitie. Samen staan wij voor :

  Lef +

  Vanzelfsprekend Baas!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier