KLM Chauffeur CCV-B en ADR
R-Recruitment
Noord-Holland, NL
1 dag geleden

Standplaats : Schiphol

Gevraagd : Voor de KLM zoeken wij tankwagenchauffeurs t.b.v. het aftanken van de groud equipment en vliegtuigen.

Taken : Het aftanken van de ground equipment, vrachtwagens en ground power untis.

Aangeboden : Een leuke en afwisselende baan op het platform van de luchthaven Schiphol.

Kennis : C-rijbewijs aangevuld met ADR tanktransport.

Overig : R-Recruitment, uw partner op het gebied van personeelsvoorziening voor de sectoren : transport, logistiek en techniek met als speerpunt de luchtvaartindustrie.

R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven.

Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten.

Onze specialisaties zijn o.a. : logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling.

Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren.

Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier