Fiscalist voor persoonlijk en ambitieus kantoor
Flexibility
Veenendaal, NL
2 dagen geleden

Onze opdrachtgever is een professionele organisatie van accountants, Corporate Finance adviseurs en belastingadviseurs. Het kantoor kenmerkt zich vooral door een hoge mate van servicegerichtheid en bovengemiddeld veel advieswerk op het gebied van herstructureringen, overnames en valuation.

Daarnaast beschikt het kantoor over een AFM vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten.

Voor deze organisatie zijn wij op zoek naar een fiscalist voor 32-40 uur per week. Je signaleert behoeften vanuit je rol als klantadviseur in een brede adviespraktijk en biedt een professioneel fiscaal advies op maat.

Daarnaast ondersteun je op vaktechnisch gebied je collega's van de afdeling accountancy en ben je verantwoordelijk voor de coaching van het team van fiscalisten.

Bovendien heb je ervaring met juridische zaken waardoor je in staat bent overeenkomsten op te stellen voor diverse doeleinden.

Wat vragen wij

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding fiscale economie of fiscaal recht;
 • Je hebt relevante werkervaring in een adviesfunctie als fiscalist (minimaal 2 jaar);
 • Je beschikt over een proactieve houding en een goed gevoel voor commercie;
 • Je bent professioneel kritisch;
 • Je hebt een klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig.

  Wat bieden wij

  Naast een uitdagende baan biedt het bedrijf goede arbeidsvoorwaarden, studiemogelijkheden en een professionele en collegiale werkomgeving.

  Uitzendbureau Flexibility Vallei en Rijn is al meer dan vijf jaar hét uitzendbureau op het gebied van werving, selectie, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling.

  Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers.

  Voor kandidaten biedt uitzendbureau Flexibility Vallei en Rijn optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap.

  Flexibility Vallei en Rijn is ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

  Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Heeft u te maken met structurele onderbezetting of tijdelijke uitval? De kandidaten van uitzendbureau Flexibility Vallei en Rijn zijn snel en op flexibele basis inzetbaar.

  Samen met u realiseert uitzendbureau Flexibility Vallei en Rijn de perfecte match. Flexibility Vallei en Rijn doet standaard bij elke bemiddeling een uitgebreid referentieonderzoek en een uitgebreid selectie-

  interview. Daarnaast beschikken wij over de unieke mogelijkheid om kandidaten uitgebreid te testen en u binnen 24 uur te voorzien van testresultaten.

  Bovendien verzorgen wij de begeleiding van de tijdelijke of vaste medewerker tijdens de eerste drie maanden van het dienstverband.

  Hiermee vergroten wij de kans op succes. Naast werving & selectie en uitzenden bieden wij ook een aantrekkelijke payrollservice, waarmee u de flexibiliteit van uitzenden behoudt voor kandidaten die u zelf heeft geworven.

  Uitzendbureau Flexibility Vallei en Rijn werkt op no cure no pay-basis en is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier