Assistent uitvoerder
Continu Nl
's-Hertogenbosch, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

In de functie als (assistent) uitvoerder ben jij samen met de hoofd uitvoerder verantwoordelijk voor de grotere projecten van de organisatie.

Zowel nieuwbouw als renovaties komen voor bij onze opdrachtgever. De projecten verschillen van €1.000.000 tot €40.000.000 en daarom dienen er meerdere uitvoerders bij betrokken te zijn.

Lekker divers dus! Samen met de hoofduitvoerder dienen jullie het uitvoeringsteam aan te sturen en ben jij spanningspartner om het eindresultaat zo winstgevend en kwalitatief mogelijk te maken.

Verder sta jij nauw in contact met het projectteam om alle ontwikkelingen te bespreken. Jij bent dus niet op je mondje gevallen! Zie jij jezelf deze functie bekleden?

Functie eisen

Jij bent een echte aanpakker en gaat geen uitdaging uit de weg. Verder beschik jij over een bouwkundige Mbo- of Hbo diploma.

Jij wordt ontzettend enthousiast over nieuwbouw woningen, kantoorpanden, distributie- en winkelcentrums. Daarnaast ben jij leergierig en heb je de ambitie om uiteindelijk grote projecten zelf uit te voeren waarbij de verantwoordelijkheid groot is.

Ook dien je flexibel te zijn om de verschillende, door elkaar lopende, projecten te begeleiden.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen deze organisatie krijg je persoonlijke aandacht om uit te groeien tot volwaardig uitvoerder. Onder begeleiding van een ervaren uitvoerder ga jij te werk en word jij spanningspartner gedurende de gaafste projecten.

Daarnaast krijg jij een marktconform salaris volgens de UTA cao en is jouw pensioen geregeld via het BPF. Alles is bespreekbaar met deze opdrachtgever en word jij beoordeeld op hoe je presenteert.

Zo is bijvoorbeeld een 4-daagse werkweek bespreekbaar. Verder is jouw werkomgeving tot in de puntjes geregeld en beschikt de functies over mooie secundaire voorwaardes.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier