Verpleegkundigen
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
42 dagen geleden

Wat ga je doen?

De beste springplank voor jouw carrière als verpleegkundige

De afdeling Cardio Thoracale Chirurgie (CTC) wordt heel blij van enthousiaste mensen zoals jij. Startende verpleegkundigen die ervaring willen gaan opdoen, het vak met vallen en opstaan willen leren en de ambitie hebben om een hele goede verpleegkundige te willen worden.

Op deze boeiende afdeling ga je pre- en postoperatieve verpleegkundige zorg bieden aan patiënten die (complexe) hartchirurgie moeten of hebben ondergaan.

Hier kun je je klinische blik verder ontwikkelen. Je bewaakt en observeert het hartritme met de telemonitor en je beoordeelt ECG’s.

Je werkt multidisciplinair samen met alle betrokken behandelaars en andere acute afdelingen. Dat klinkt als een behoorlijke uitdaging, denk je misschien.

Maar je gaat natuurlijk niet zomaar het diepe in. Je kunt rekenen op goede begeleiding door een zeer ervaren collega die je helpt om te groeien in je professionele ontwikkeling.

De eerste 6 weken start je met een ziekenhuisbrede introductiescholing verzorgd door onze Antonius Academie waarbij je 8 thema’s doorloopt die bijdragen aan goede en veilige patiëntenzorg.

Je krijgt een Epic-training en je gaat e-learnings volgen. Bij volledige deelname aan de introductiescholing ontvang je bovendien accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V & VN.

Na verloop van tijd kun je deelnemen in werkgroepen en denk je mee over de kwaliteitsverbetering van onze zorg, het beleid en de ontwikkeling van de afdeling.

Jezelf ontwikkelen, dát is wat jij wil en wij bieden

Als startend verpleegkundige wil je jezelf blijven ontwikkelen. Bij ons kan dat! Wij bieden verschillende loopbaanpaden aan.

Je gaat in huis eerst onze basisopleiding Cardiologie en Cardio Thoracale Chirurgie (CCTC) volgen waarin je je verder verdiept in de cardiologische zorg.

Een brede hartstage waarbij je kennis maakt met de hele ketenzorg maakt deel uit van deze opleiding. Onze Antonius Academie biedt de meest uitgebreide CCTC-

opleiding van Nederland (9 maanden). Daarna liggen er tal van mogelijkheden voor je open. Bij voorbeeld in de acute zorg kun je je specialiseren tot CC-

SEH-, IC-, of MC-verpleegkundige. Klinkt goed toch?

Kortom, gaat jouw hart uit naar werken op een aantrekkelijke afdeling binnen een interessant Hartcentrum? Gun jezelf dan de best mogelijke start van je verpleegkundige carrière en kom naar de afdeling Cardio Thoracale Chirurgie!

Jij brengt mee

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

 • Jij hebt je diploma verpleegkundige Hbo of Mbo op zak en misschien zelfs al enige (stage)ervaring opgedaan in de cardiologie.
 • Je houdt van klinisch redeneren.
 • Daadkracht, besluitvaardigheid en inlevingsvermogen behoren tot jouw kwaliteiten.
 • Jij zoekt persoonlijke ontwikkeling en verdieping in je vak.
 • Jij bent leergierig en denkt graag mee over nieuwe ideeën om onze zorg continu te verbeteren.
 • Jij voelt je op je best in een werkomgeving vol uitdaging, afwisseling en soms een beetje hectiek.
 • Wij bieden jou

  Jij verdient óók het beste

  Naast een fantastische werkplek in een toonaangevend Hartcentrum met volop mogelijkheden om door te leren en jezelf te ontwikkelen, bieden we jou :

 • een tijdelijk contract voor 28 - 36 uur per week. Na het behalen van de CCTC opleiding wordt dit (bij goed functioneren) omgezet in een vast contract.
 • Een mooi vooruitzicht voor jou!

 • een salaris vanaf € 2.144,- (FWG 45) tot maximaal € 3.072,- (Cao Ziekenhuizen).
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je in december een 13e maand en kan je bij voorbeeld korting krijgen op een nieuwe fiets, je sportschoolabonnement of de aanschaf van een nieuwe mobiel.
 • wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Hart- en Vaatverpleegkundigen. Voor jou betekent dit dat je ook nog kunt profiteren van hun scholingsaanbod en het jaarlijkse CarVasz congres kunt bezoeken.
 • Voor Mbo verpleegkundigen bieden wij de mogelijkheid om op termijn in company een verkorte duale Hbo-V opleiding te doen.
 • Aangenaam!

  Jouw werkplek, ons Hartcentrum

  Het Hartcentrum van het St. Antonius Ziekenhuis is het meest innovatieve hartbehandelcentrum van Nederland. Hart & vaat is een van de klinische speerpunten van het St.

  Antonius Ziekenhuis, net zoals longen en kanker. Door de nauwe samenwerking tussen topspecialisten op het gebied van cardiologie en cardio-

  thoracale chirurgie bieden wij de nieuwste behandelmethoden en -technieken bij hartklachten en -aandoeningen. Jaarlijks voeren wij ruim 2.

  000 hartoperaties uit. De kliniek Hart bestaat uit drie verpleegafdelingen die nauw samenwerken. De sfeer binnen de kliniek Hart is dynamisch en ambitieus en steeds gericht op hoe het nóg beter kan.

  Onze zorgprofessionals zetten zich hier dagelijks voor in. Bekijk de video over werken in ons Hartcentrum.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier