Verkoop-/Kassamedewerker
Coop Supermarkten
Baarn, UT, Netherlands
3 dagen geleden

Verkoop- / Kassamedewerker

Ben jij altijd vrolijk? Hou je van afwisseling? En ben je een pietje-precies? Dan zoekt Coop jou! Als verkoop- / kassamedewerker ben jij van alle markten thuis.

Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien.

Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes. Elke dag een nóg betere winkel : daar ga jij voor!

Jij :

 • Bent klantvriendelijk en flexibel
 • Hecht veel waarde aan details
 • Hebt een representatieve uitstraling
 • Wilt graag in een supermarkt werken
 • Bent leergierig en enthousiast
 • Kunt goed samenwerken
 • Hebt minimaal een MBO-2 diploma
 • Coop maakt werk van leren

  Wil jij nóg beter worden in je vak? Coop biedt jou in samenwerking met Spring Instituut de mogelijkheid om een wettelijk erkend mbo-diploma te halen.

  Een mooie kans in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling!

  Wij bieden jou :

  Coop zorgt goed voor haar medewerkers. We bieden jou een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Maar ook : een goede werksfeer en enthousiaste collega’s.

  Werken moet tenslotte ook leuk zijn. Iedere dag is anders in onze winkels. Dat betekent veel afwisseling én uitdaging. Bovendien profiteer je van onze uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden, zodat je je kunt blijven ontwikkelen.

  En ook fijn : als medewerker van Coop krijg je korting op je boodschappen!

  Zie jij een baan als verkoop- / kassamedewerker wel zitten? Reageer dan direct.

  Coop is een bijzondere werkgever

  Coop is een afkorting van 'coöperatie', wat samenwerking’ betekent. Teamwork vinden wij heel belangrijk. Bij Coop ervaar je dagelijks dat je bij een club hoort.

  Werken in onze supermarkten betekent een gezellige sfeer, veel afwisseling, veel contact met klanten en een plezierige omgang met collega's.

  Werken bij Coop is iedere dag anders, maar ook iedere dag hartstikke leuk! Onze meer dan 8.000 medewerkers werken samen aan één doel : topwinkels waar klanten met veel plezier hun boodschappen doen.

  Dit doen zij in een van onze ruim 300 supermarkten, in de twee distributiecentra of op ons servicekantoor in Velp.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier