Wat ga je doen?
Als Sous-Chef staat de kwaliteit van de gerechten bij jouw voorop. Je geeft samen met de Chef-Kok leiding aan het gehele keukenteam van zelfstandig werkend koks, medewerkers keukenmedewerkers tot spoelkeukenmedewerkers.
Per dienst stuur je een team aan waarmee je volledig meedraait in de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Je houdt toezicht op dat de gerechten bereid worden volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen, werkwijze en recepturen.
Tevens ben je in deze rol medeverantwoordelijk voor het navolgen van de regels en richtlijnen op het gebied van hygiëne (HACCP).
Samen met de Chef-Kok draag je zorg voor het personele beleid binnen de keuken denk hierbij aan optimale personeelsinzet, aanname, begeleiden en opleiden van het keukenteam.
Daarnaast voer je operationele taken uit zoals het doen van bestellingen, controle van normeringen, je volgt schoonmaakprocedures en je neemt goederen in ontvangst.
Over Loetje
Bij de oprichting zo’n 40 jaar geleden, was het de bedoeling dat Café Loetje een succesvol biljartcafé zou worden. Toen maakte Ludwig 'Loetje' Klinkhamer een fortuinlijke fout door zijn ossenhaasbiefstuk op de kaart te zetten.
Al snel zat de zaak vol met liefhebbers van de lekkerste biefstuk die zich afvroegen waarom dat biljart daar in de weg stond.
Om te zeggen dat tegenwoordig iedereen Loetje kent is overdreven, maar we zijn aardig bezig! Met steeds meer gezellige restaurants met de lekkerste biefstuk, niet alleen in Amsterdam maar ook ver daarbuiten.
Maar ook met (evenementen)zalen en faciliteiten voor feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. We hebben zelfs een fijn en sfeervol hotel.
En een biljartcafé? Nee, sorry. We kennen onze grenzen.
Wie ben jij?
Wat kan RCE je bieden?