Sous-Chef Loetje - Bekijk deze vacature
Restaurant Company Europe
Nijmegen
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Sous-Chef staat de kwaliteit van de gerechten bij jouw voorop. Je geeft samen met de Chef-Kok leiding aan het gehele keukenteam van zelfstandig werkend koks, medewerkers keukenmedewerkers tot spoelkeukenmedewerkers.

Per dienst stuur je een team aan waarmee je volledig meedraait in de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Je houdt toezicht op dat de gerechten bereid worden volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen, werkwijze en recepturen.

Tevens ben je in deze rol medeverantwoordelijk voor het navolgen van de regels en richtlijnen op het gebied van hygiëne (HACCP).

Samen met de Chef-Kok draag je zorg voor het personele beleid binnen de keuken denk hierbij aan optimale personeelsinzet, aanname, begeleiden en opleiden van het keukenteam.

Daarnaast voer je operationele taken uit zoals het doen van bestellingen, controle van normeringen, je volgt schoonmaakprocedures en je neemt goederen in ontvangst.

Over Loetje

Bij de oprichting zo’n 40 jaar geleden, was het de bedoeling dat Café Loetje een succesvol biljartcafé zou worden. Toen maakte Ludwig 'Loetje' Klinkhamer een fortuinlijke fout door zijn ossenhaasbiefstuk op de kaart te zetten.

Al snel zat de zaak vol met liefhebbers van de lekkerste biefstuk die zich afvroegen waarom dat biljart daar in de weg stond.

Om te zeggen dat tegenwoordig iedereen Loetje kent is overdreven, maar we zijn aardig bezig! Met steeds meer gezellige restaurants met de lekkerste biefstuk, niet alleen in Amsterdam maar ook ver daarbuiten.

Maar ook met (evenementen)zalen en faciliteiten voor feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. We hebben zelfs een fijn en sfeervol hotel.

En een biljartcafé? Nee, sorry. We kennen onze grenzen.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een dynamische omgeving
  • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring met een keukenteam
  • Je hebt een erkend koksdiploma
  • Je bent kwaliteitsgericht
  • Je hebt ervaring op het gebied van bestellen, voorraadbeheer en derving
  • Je vindt het geen probleem om overdag, ’s avonds en in het weekend te werken.
  • Wat kan RCE je bieden?

  • Een uitdagende functie, we zijn een grote horecaonderneming met meerdere formules, dus volop doorgroeimogelijkheden
  • Een goed salaris!
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een fijne en stabiele werkomgeving
  • Je wordt onderdeel van de succesvolle en grootste horecagroep van Nederland.
  • deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier