Chauffeur C/CE
Teamflex
Ouderkerk aan de Amstel
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Voor een middelgroot transportbedrijf met zeer modern wagenpark zijn wij per direct op zoek naar C(E) chauffeurs voor standplaats Amsterdam ZO.

In een afwisselende ochtend- of avondroute ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van een gerenommeerde winkelketen.

Ben jij nog niet in het bezit van CE rijbewijs, dan zijn er ook per direct opleidingsplekken beschikbaar waarin je kan starten op de bakwagen.

Rijbewijs C of CE en code 95 Bereidheid tot afwisseling in ochtend en middag / avondritten Vriendelijke contactpersonen die altijd voor je klaar staan Een kop koffie (of thee) bij bezoek Regelmatig contact Altijd een werkplek waar je je thuis voelt Een passende baan met ontwikkelingsmogelijkheden 8% vakantiegeld 24 vakantiedagen 1 FTE Opleidingsmogelijkheden Goede pensioenregeling na 6 maanden dienstverband Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever.

Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing.

Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.

Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier