Dakdekker
Startpeople
Weert, NL
11 uur geleden

Wat ga je doen?

Deins jij niet terug voor hoogtes en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

Wij zoeken een enthousiaste medewerker die op zoek is naar een leuke baan in een prettige en informele werksfeer bij een vertrouwd familiebedrijf.

Het betreft een functie in dagdienst en als je het heerlijk vindt om werkzaam te zijn in de buitenlucht dan is deze baan perfect!

Nadat je de koffie op hebt ga je aan de slag met jouw team van collega’s. De werkzaamheden bestaan uit dak gerelateerde werkzaamheden.

Het vrijmaken van panlatten, pannen leggen, timmerwerken, details aansluitingen en loodwerken. Variatie van allerlei werkzaamheden op, en rondom het dak.

Wie ben je?

 • Bekend, of bereid tot het leren van het maken van kwalitatief goede hellende daken.
 • Bekend met, of je wilt graag leren hoe je veilig op hoogte werkt.
 • Je bent gemotiveerd en een echte aanpakker!
 • Over het bedrijf

  Onze opdrachtgever is een van de oudste dakspecialisten van Nederland en is al sinds 1922 actief in Zuid-Nederland als multidisciplinair dakspecialist.

  Door het ambacht sinds jaar en dag middels (interne) opleidingen over te dragen weten ze ambacht te behouden. Naast het behouden van het ambacht zijn ze volop actief met innovatieve producten en diensten om te zorgen voor een continue doorontwikkeling van de organisatie.

  Innovatief denken en doen betekent voor hen onder andere blijven zoeken naar slim omgaan met het vakmanschap om het betaalbaar te houden.

  Innovatief denken en doen betekent ook meegaan in nieuwe ontwikkelingen om de toepasbaarheid in nieuwe duurzame ontwikkeling mogelijk te blijven maken.

  Wat bieden wij jou?

  Wij bieden een fulltime baan, gevestigd in Weert. Het is dus goed bereikbaar vanuit Eindhoven en Roermond.

 • Deze baan biedt;
 • Toekomst
 • Aantrekkelijk salaris
 • Bij goed functioneren ontvang jij een welverdiend contract voor onbepaalde tijd, in dienst bij de opdrachtgever!

  Wil je graag meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Start People Weert 0495-542565

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier