Onze Freek? | INKOPER | Category Management
One People Services
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Ben jij de Freek van de feestproducten? Houd je van avontuur, hard werken en blije gezichten? Dan is ons feest niet compleet zonder jou! Lees meer over deze baan bij een jong en gezellig bedrijf dat flink aan de weg timmert.

WAT GA JE DOEN?

Veel en ontzettend leuk werk! Ga maar na : inkoop, productontwikkeling en er voor zorgen dat de producten voldoen aan (Europese) wet- en regelgeving.

In dit bedrijf zit ontzettend veel potentie en jij gaat helpen dat er uit te halen. Samen met je collega’s word je verantwoordelijk voor het inplannen, coördineren en tijdig inkopen van de producten.

Daarbij zoek je altijd naar een gezonde balans tussen voorraad, marge en omzet. Het bezoeken van en onderhandelen met de fabrikanten in Europa, Mexico en Azië horen hierbij.

Evenals de bijkomende diensten en werkzaamheden zoals transporten regelen en de administratie uitvoeren.

Daarnaast ga je een belangrijke rol spelen bij de productontwikkeling. Samen met collega’s en externe designers speel je in op trends en ontwikkel je nieuwe producten en assortimenten.

Kortom : een prachtige, veelzijdige en avontuurlijke baan met veel ruimte voor inbreng, ontwikkeling en groei!

WAAR GA JE WERKEN?

Bij een prachtig internationaal werkend bedrijf in Amsterdam dat gespecialiseerd is in blije gezichten. Ze zijn toonaangevend in het ontwikkelen, importeren en verkopen van feestproducten.

Ze kennen de markt op hun duimpje en hebben een groot netwerk van hoogwaardige producenten. Dat maakt ze zeer waardevol voor Europese distributeurs en retailers.

Ze zijn jong en groeien snel. Het bedrijf heeft de typische charme en energie van een jong en veelbelovend bedrijf. Er wordt hard gewerkt en ze staan klaar voor hun klanten, maar er moet ook gelachen worden.

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je gaat samenwerken met 9 collega’s die je met open armen zullen ontvangen.

Het kantoor is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Ze zitten vlak bij de ringweg A10 en op loopafstand van het openbaar vervoer.

DIT BEN JIJ

Bij voorkeur heb je een inkoop- of marketing opleiding en heb je inkoopervaring.

Maar belangrijker is wie je bent en hoe je de dingen doet. Je bent positief, werkt hard en bent niet bang om je nek uit te steken.

Als je valt, sta je op en ga je door. Je wacht niet af, maar komt in actie. Je bent avontuurlijk, creatief en toch werk je nauwkeurig.

Je vindt het fijn om in teamverband te werken en er samen de schouders onder te zetten.

Vanwege het internationale karakter van het bedrijf en de business is het belangrijk dat je de Engelse taal beheerst.

Herken jij je grotendeels in het profiel? Aarzel niet en reageer. Ook als je nog niet aan alle eisen voldoet, maar het wel in je hebt en leergierig bent, nodigen wij je uit om te reageren. Praten kan altijd.

DIT BIEDEN ZE JOU

Een prachtige baan (40 uur) met veel ruimte voor inbreng, ontwikkeling en groei. Ze bieden je afwisselend en avontuurlijk werk in een jong en ambitieus team bij een succesvol bedrijf.

Je treedt direct bij ze in dienst. Je begint met een tijdelijk contract met zicht op een vast contract.

De hoogte van het startsalaris is afhankelijk van ervaring en vaardigheden en bedraagt tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand (bij 40 uur per week).

Ook de overige voorwaarden zijn prima geregeld.

KLAAR VOOR HET FEEST?

Twijfel niet. Stuur je CV en motivatie en wij nemen contact op met jou.

Trefwoorden : inkoper buyer productontwikkeling productowner product owner category management category manager categorie manager productmanager productonwikkelaar voorraadbeheer vastebaan vacature werkenbij baangezocht feest artikelen feestartikelen amsterdam ringweg zaanstad purmerend lelystad almere hoofddorp zaanstreek haarlem wormerland

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier