Schoonmaak medewerker
Hago
Heel, NL
4 dagen geleden

Iedereen verdient naast goede zorg een schone leefomgeving. En dat is precies waar jij samen met je collega's bij Koraal, locatie st.

Anna in Heel, voor zorgt!

Jij werkt van maandag t / m vrijdag van 9.00-14.00 uur. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van de bewonerskamers, openbare ruimtes en toiletten.

Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een leuk team van collega's die ieder hun eigen verantwoordelijkheden hebben.

Ben jij wie wij zoeken?

Als jij werkt bij HagoZorg, is dat meer dan alleen werken in de schoonmaak. Jij bent van nature zorgzaam en bied graag een luisterend oor.

Jij snapt dat er naast het werk ook ruimte is om een praatje met de bewoners te maken. Daarom is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Daarnaast ben jij iemand met oog voor detail en draai jij je handen nergens voor om. Iedere dag sta jij weer klaar om met een glimlach aan de slag te gaan.

Wat bieden wij jou als medewerker in de schoonmaak?

 • Leuke functie van 25 uur per week met doorgroeimogelijkheden;
 • Een vast contract met een proeftijd van 2 maanden om elkaar beter te leren kennen;
 • Salaris volgens de CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf met een bruto uurloon tussen €11,44 en €13,05 per uur (vanaf 21 jaar);
 • Leuke extra’s zoals een eindejaarsuitkering van 4,2 %;
 • Wil je een cursus of opleiding volgen? Als jij dat wilt, mag je altijd doorleren!
 • Is dit de perfecte baan in de schoonmaak voor jou en wil jij deel uitmaken van het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland?

  Solliciteer dan snel via de onderstaande sollicitatie knop. Wil je eerst meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Mail onze Recruiter Naomi Harrems via naomi.

  harrems vebego.com of bel naar 06-52584347. Zoek je toch iets anders? Maak dan een vacature alert aan en blijf op de hoogte van de nieuwe vacatures bij jou in de regio!

  Bedrijfsinformatie

  Hago Zorg, de schoonmakers van de zorg

  Samen met nog zo’n 100 zusterbedrijven zijn we onderdeel van het internationale familiebedrijf Vebego. Met meer dan 36.000 collega’s zorgen we voor schone ziekenhuizen, schone treinen, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en een schoon vliegveld.

  Bij Hago Zorg doen we dat met 3.700 collega’s in de zorg. En zijn we met een omzet van zo’n € 100 miljoen marktleider binnen ons vakgebied.

  Schoonmaken in de zorg is een vak apart. Niet alleen is schoonmaak en hygiëne binnen de zorg van levensbelang, het vraagt ook om mensgericht werken en het creëren van een veilige en gastvrije omgeving.

  Of zoals we het zelf noemen : V.I.P. Vakmanschap, Interactie en Plezier. Wij hebben impact op iedereen in de zorg!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier