Medewerker Techniek
AB Midden Nederland
Houten, NL
6 dagen geleden

AB Midden Nederland werkt voor diverse technische bedrijven in de regio. In alle facetten van de techniek is AB Midden Nederland vertegenwoordigd.

Zo zoeken wij o.a. regelmatig monteurs, lassers en constructiebankwerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

In de functie van Vakkracht sector Techniek kom je direct in dienst bij AB Midden Nederland. Je wordt door AB Midden Nederland gedetacheerd bij onze verschillende opdrachtgevers.

Er zijn verschillende mogelijkheden, namelijk een vaste opdrachtgever voor langere tijd, het combineren van parttime klussen of korte fulltime opdrachtgevers die elkaar opvolgen.

Bij ons ga je aan de slag als monteur, lasser, bankwerker, constructiewerker, metaalbewerker, loodgieter of technisch medewerker.

Je werkzaamheden lopen uiteen afhankelijk van je specialisatie en je werkervaring. Één ding staat vast, jij doet veel ervaring op en je hebt de zekerheid van een vast contract en de zekerheid van een vast loon.

Als uitgangspunt werk je binnen de techniek, je bent niet voor niets in deze sector een vakkracht en wij hebben hierin werk genoeg! Om te zorgen dat jij ook aan het werk blijft als er even geen opdracht voor je is binnen jouw vakgebied zorgen wij samen met jou voor een brede inzetbaarheid.

Dit kan door ervaring op te doen in functies waarin geen specifieke opleiding is vereist, zoals ondersteuning bij timmermannen, in de groensector of in de montage.

Maar ook door je scholing aan te bieden in de richting die jij wenst, zoals een heftruckcertificaat, VCA of beroepsspecifieke trainingen.

Zo ben je verzekerd van werk voor nu en ook in de toekomst.

Voor deze functie zoeken wij een echte vakman uit de techniek. Je bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur beschik je over een auto.

Je hebt enkele jaren werkervaring binnen de sector. AB Midden Nederland is dé betrokken partner voor organisaties in de sectoren agrarisch, food, bouw, techniek, infra, transport en logistiek.

Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

De agrarische achtergrond vindt je nog steeds terug bij AB Midden Nederland; in onze cultuur van aanpakken en gemoedelijke informele sfeer waarin we met elkaar omgaan.

Dagelijks werken ruim 1.200 uitzend- en detacheringsmedewerkers voor AB Midden Nederland. We hebben vestigingen in Houten, Sliedrecht, Bunschoten en Zaltbommel.

Werken bij AB Midden Nederland betekent veel betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Dit merk je op de werkvloer en draag je zelf ook uit.

Verder bieden wij een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast, een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bedrijfsverzorgingsdiensten, scholingsmogelijkheden en de mogelijkheid tot een bedrijfsauto.

Ben je enthousiast? Solliciteer direct en maak gebruik van ons korte sollicitatieformulier. Stuur je CV en motivatie mee.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier