Starter middenkaderfunctionaris infra (uitvoerder)
bouwhuysch
Utrecht, Utrecht
4 dagen geleden
source : uta-jobs.nl

Functie inhoud : Bij onze opdrachtgever ga je na je studie middenkaderfunctionaris aan de slag als startende uitvoerder wegenbouw.

Jij bent de regisseur op de bouwplaats en legt de juiste verbinding tussen alle verschillende partijen en laat het bouwproces goed verlopen.

Daarbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie als het gaat om materiaal, materieel en tijd.

 • Uiteraard heb je contacten met opdrachtgevers, gebruikers en toeleveranciers en onderaannemers.Functie eisen : - MBO middenkaderfunctionaris bouw / infra - Innovatief en kijkt graag over de grenzen van het vakgebied heen - Teamplayer;
 • Actiegericht én accuraat.Geboden wordt : - Bovengemiddeld salaris; - Reiskosten vergoeding, lease auto in overleg mogelijk;
 • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling; - Goede pensioenregeling; - Opleidingsmogelijkheden; - Deelname aan collectieve verzekering;
 • Bevlogen team; - Prettige werksfeer; - Betaald vaderschapsverlof Over het bedrijf : Onze opdrachtgever is een stabiele organisatie en behoort tot de top 5 aannemers van Nederland.
 • Ze hebben een landelijke dekking en zijn decentraal georganiseerd met regionale vestigingen dochters & deelnemingen. Ze is zowel actief met de aanleg van grote, gecompliceerde en multidisciplinaire (infrastructurele) projecten als met kleinschalige projecten voor lokale overheden en particulieren.

  Ambitie om als specialist of generalist door te groeien wordt serieus genomen en persoonlijke ontwikkeling wordt sterk gestimuleerd.

  Ze werken met korte lijnen en zowel top-down als bottom-up verloopt de communicatie soepel. De organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit.

  bouwhuysch is gevraagd de civiele techniek vacatures te vervullen om de gezonde groei te realiseren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier