Verhuizer / chauffeur groot rijbewijs
Teamflex
Delft
17 uur geleden
source : Monsterboard

Voor onze opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C en bij voorkeur ook E. Als verhuizer / chauffeur ben je verantwoordelijk voor het inpakken, laden, lossen en uitpakken van inboedels van zowel zakelijk als particuliere klanten.

Een flexibele instelling en ervaring in de verhuisbranche is een vereiste. Werkdagen zijn maandag tot vrijdag en bij voorkeur ook bereid om zaterdagen te werken.

Werktijden zullen variëren maar liggen tussen uur 's morgens tot de klus geklaard is. Het werk is veelzijdig, je ontmoet dagelijks verschillende klanten en doet afwisselende klussen.

 • Heb je een enkel een C rijbewijs maar de ambitie om ook je E achter C te behalen dan kan dat bij Teamflex. Schroom dus niet om met het C rijbewijs te reageren! MBO+ niveau Sociaal en communicatief sterk Accuraat Zeer klantvriendelijk en klantgericht Oplossingsgericht In bezit van rijbewijs C en / of E met complete code 95 Flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit) Ervaring in het geven van leiding Zowel nationaal als internationaal inzetbaar Verhuis diploma s Een salaris conform de CAO;
 • Tijdige salaris betaling; Een uitdagende en professionele werkomgeving; Training en scholing; Betrokkenheid; Korte lijnen;
 • Afspraak is afspraak. Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-

  uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket.

  Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

  Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier