Installatiemonteur W
VORM
Rotterdam, Zuid-Holland, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Smart2Prefab bestaat nu nog uit een klein team, maar het team is ambitieus en heeft behoorlijke groeiplannen. Jij wordt binnen dit groeiende team de installatiedeskundige.

Je gaat aan de slag in een gepassioneerd en hecht team dat dagelijks werkt aan het maken van betaalbare en duurzame woningen.

Met het toepassen van doordacht ontworpen en efficiënt geprefabriceerde bouwcomponenten beïnvloed jij de betaalbaarheid, duurzaamheid en snelheid binnen de woningbouw positief! En dat is hard nodig in onze sector.

Dankzij jou voldoen alle installaties aan de geldende wet- en regelgeving, door jouw nauwe betrokkenheid bij het ontwerp, de installatie en het testen ervan.

Je hebt een belangrijke rol in het realiseren van de kwaliteitsdoelstellingen en denkt mee over de optimalisatie van het product en het proces, om verspillingen te elimineren en opschalen mogelijk te maken.

Tegelijkertijd is het een functie waarin jij door kunt groeien.

Naarmate het team uitbreidt, bestaat de mogelijkheid dat je in meewerkend verband doorgroeit naar een leidinggevende functie.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de richting van werktuigbouwkunde. Ervaring met drinkwaterinstallaties, binnenriolering, ventilatie, verwarming en sanitair is een pré.

Je brengt enige ervaring mee binnen de woning- of utiliteitsbouw en wil je expertise toepassen binnen de maakindustrie. Je hebt lef en de energie om vanuit de oorsprong jouw bijdrage te leveren aan de succesvolle groei van deze nieuwe bedrijfsactiviteit.

Je hebt een natuurlijke drang naar hoe het anders of beter kan en wil in teamverband mooie resultaten neerzetten. Met jouw bijdrage wil je impact maken en meebouwen aan de woningopgave waar Nederland voor staat.

Je deelt graag je kennis en hebt de kwaliteiten en ambities om persoonlijk te blijven ontwikkelen. Je bent bereid in ploegendienst te werken en het allerbelangrijkste : je werkt alleen veilig, of je werkt niet.

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt.

Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit.

We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij Smart2Prefab, een van de nieuwste bedrijven binnen VORM. Bij Smart2Prefab richten we ons op het ontwikkelen, realiseren en implementeren van prefab units.

Denk hierbij aan prefab badruimtes, toiletruimtes en installatieruimtes.

Ons uiteindelijke doel : slimmer, sneller, betaalbaarder en duurzamer bouwen. Met Smart2Prefab zet VORM een stap in haar ambitie om voor iedereen een betaalbare en unieke woning in een leefbare wijk te realiseren.

Het team van Smart2Prefab werkt vooralsnog vanuit een tijdelijk kantoor in Breda en gaat in de groeifase vestigen elders in West-Brabant.

VORM is een familie van bedrijven, waarvan Smart2Prefab er één is. In totaal werk je samen met 350 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben.

Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Jij bent zelf de regisseur van je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie zullen wij dit faciliteren middels opleiding, training en coaching.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier