Medewerker tenderdesk
Huuskes
Twente, NL
1 dag geleden

Medewerker tenderdesk

Voor de vestiging in Enschede is Huuskes op zoek naar een medewerker tenderdesk voor 20-24 uur per week. De werkdagen zijn in overleg bespreekbaar.

Lees hieronder de hele vacature

Functie omschrijving

Als medewerker tenderdesk werk je nauw samen met de bid- en tendermanager. Het doel van de functie is het schrijven van aanbestedingen en tenders in samenwerking met de bid- en tendermanager.

Bij afwezigheid van de bid- en tendermanager ben jij verantwoordelijk voor het schrijven van aanbestedingen en tenders.

Daarnaast voer je de dagelijkse werkzaamheden rondom contractbeheer uit zoals het bewaken en beheren van de overeengekomen klantcontracten conform regelgeving.

Je volgt hierin de noodzakelijke procedures. Daarnaast signaleer je onjuistheden en einddata van deze contracten. Je stelt contracten en addenda correct, volledig en tijdig op evenals het verlengen of beëindigen hiervan in overleg met de intern betrokkenen.

Je initieert duidelijke processen in de gehele bedrijfsvoering van contractmanagement. Je stelt service level agreements op in overleg met de betrokken gebruikers en je genereerd strategische stuurinformatie voor het inkoop- en verkoopplan.

Je legt taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden vast rondom contracten in een procuratieschema. Je onderhoud het contact met de contractverantwoordelijken binnen het proces van contractmanagement.

Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor de interne organisatie aangaande contractmanagement.

Functievereisten

Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond en aantoonbare werkervaring. Je hebt uitstekende kennis van Microsoft Excel en de benodigde regelgeving.

Je werkt nauwkeurig en zelfstandig. Je schriftelijke communicatievaardigheden zijn uitstekend en daarnaast heb je affiniteit en ervaring met creatief schrijven.

Aanbod

Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw werkervaring. Je krijgt 33 vakantiedagen op jaarbasis. Indien je parttime werkt worden de vakantiedagen naar rato berekend.

Daarnaast 8% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering. Daarnaast kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bedrijfsfitnessregeling en fietsplan.

Bedrijfsprofiel Huuskes

Huuskes is al sinds 1956 producent en totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met ruim 1.

000 medewerkers verspreid over 6 vestigingen in Nederland leveren wij dagelijks maaltijden en boodschappen aan verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants verspreid over heel Nederland.

Een deel van ons assortiment maken en koken wij zelf, denk hierbij aan maaltijden, vers vlees, AGF, vleeswaren en kaas. Huuskes ondersteunt haar klanten met eigen online bestelportalen, optimale logistiek en persoonlijke ondersteuning in de organisatie van eten en drinken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier