Magazijnmedewerker
ErvarenJaren
Alphen aan den Rijn, NL
4 dagen geleden

Introductie

Bent u op zoek naar een fulltime functie waarbij u meer in beweging bent dan stil zit? Steekt u graag de handen uit de mouwen en bent u niet vies van fysiek zwaar werk?

Dan is de vacature van magazijnmedewerker bij onze opdrachtgever in Alphen ad Rijn iets voor u!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Hun missie is dagverse broodproducten van hoge kwaliteit, elke dag op tijd bij tevreden klanten leveren.

Met een historie die bijna 100 jaar terug gaat is deze induatriële bakkerij begonnen als kleine bakkerij. Inmiddels is er flink geïnvesteerd om de concurrentie voor te blijven.

Met de drie nieuwe productielijnen zijn zij in staat om op een efficiënte manier elke dag vers brood te produceren, wat elke dag vers afgeleverd wordt bij alle afnemers.

De functie

Door uw werk als magazijnmedewerker zorgt u er voor dat het proces in het magazijn soepel verloopt. Samen met uw collega's zorgt u er voor dat de dagverse producten compleet en op de juiste tijd vervoerd kunnen worden naar de supermarkt.

Dit doet u door het verzamelen en gereed zetten van producten op de juiste plaats. Omdat het erg belangrijk is dat de juiste hoeveelheden brood worden geleverd, is het belangrijk dat u goed kunt hoofdrekenen.

De diensten zullen plaatsvinden op wisselende werktijden, flexibele inzetbaarheid is daarom erg belangrijk.

Het is een fulltime functie met aantrekkelijke toeslagen voor het werken in de avond en de nacht. U komt terecht in een gezellige werksfeer in een moderne omgeving.

Er is een mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Uw profiel

U bent flexibel ingesteld m.b.t. het werken op wisselende tijden

Hoofdrekenen is voor u geen enkel probleem

Fysieke wertkzaamheden zijn voor u geen probleem

U bent woonachtig in de directe omgeving van Alphen ad Rijn

U beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier