Senior Projectmanager Private Partijen
Movares
Utrecht
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Movares adviseert en opereert op de infrastructurele en mobiliteitsmarkt op basis van creativiteit en innovatiekracht. Werkend aan een leefbare, bereikbare en duurzame samenleving.

Gedreven door excellence, efficiëntie en vertrouwen. Movares ontwikkelt zich naar een meer ondernemende organisatie : het zelf aannemen van werken behoort eveneens tot de nieuwe mogelijkheden.

Een relatief nieuwe en dynamische markt voor Movares is het vervullen van de rol van aannemer.

Ruim 5 jaar geleden zijn wij begonnen met het aannemen van werken waar wij als ingenieursbureau het verschil kunnen maken, in zowel de tenderfase alsook de realisatiefase.

Wij zien ons in deze rol niet als concurrent van de aannemer maar zoeken juist samenwerking met de aannemers waarin onze positie als aannemer voor alle betrokken partijen toegevoegde waarde heeft.

Wij zijn overtuigd van onze producten en diensten en nemen de verantwoordelijkheid die adviezen en ontwerpen op verzoek van de klant ook te realiseren.

Onze integrale aanpak als aannemer heeft zich inmiddels bewezen. Verschillende projecten zijn inmiddels succesvol afgerond met een tevreden partners en opdrachtgevers : Niet alleen projecten op het gebied van het programma vervanging treinbeveiliging, maar ook op projecten zoals Kribverlaging Pannerdens Kanaal en het project Kademuren Amsterdam.

In verband met de groei in opdrachten in onze groep met de vakkennis van het aannemen van werken zoeken wij versterking in het projectmanagement.

Wij zoeken een senior projectmanager die bij wil dragen aan de ontwikkeling van de richting van het aannemen van werken binnen Movares en met passie en plezier aan de slag kan gaan met toonaangevende projecten.

Wij maken het verschil als hoofdaannemer door de vraag van de klant helpen te verduidelijken, oplossingen te simuleren en visualiseren in 3D.

Wij ontzorgen de opdrachtgever met een definitief ontwerp, de realisatie en het beheer. Wij noemen dat creativiteit met verantwoordelijkheid’.

Je profiel

 • Jij bent meer leider dan manager; je wordt gezien als een natuurlijke leider die als deelnemer in de aansturing van verschillende teams en partijen het verschil kan maken;
 • Je hebt het overzicht van de stakeholders rondom een project en weet die uit te dagen tot positieve bijdragen;
 • Je hebt visie en weet dit vorm te geven en om te zetten in acties;
 • Je denkt in mogelijkheden en kansen en kan omgaan met risico’s;
 • Je bent commercieel gedreven, zowel aan de inkoop alsook de verkoop zijde.
 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting Civiel, Bouwkunde of Bedrijfskunde;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager of soortgelijke functie bij een aannemer is een pre;
 • Brede kennis van de bouw, wet- en regelgeving;
 • Ons aanbod

 • Een boeiende functie bij een bedrijf dat zich focust op de duurzame inrichting van Nederland, maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociale innovatie;
 • Werken in een ambitieus team, waarbij je een belangrijke rol en stem hebt in de verdere businessontwikkeling van Movares;
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden (waaronder een winstuitkering, eindejaarsuitkering, een goede pensioenregeling en 36,5 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband);
 • Goede bereikbaarheid, op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal station;
 • De flexibiliteit om een goede balans te vinden tussen werk en privé.
 • Meer informatie

  Wil je reageren op deze functie? Solliciteer dan door het uploaden van jouw CV. Voor meer informatie over deze functie of de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Eric van der Palen, Corporate Recruiter, +316 18 41 81 51.

  De afdeling

  Movares is een advies- en ingenieursbureau dat actief is op het gebied van infrastructuur, openbaar vervoer, mobiliteit, energie, water en stedelijke ontwikkeling.

  Onze naam Movares staat voor beweging, onze mensen voor gedegen kennis. Onze kernwaarden zijn : betrokken, duurzaam en vernieuwend.

  Wij zien onze medewerkers als onze partners, jij doet er toe! Bij ons zijn de medewerkers op gelijkwaardige basis eigenaar van Movares.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier