SAS specialist
Belastingdienst
Apeldoorn, NL
11 dagen geleden

Functie-eisen

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over ervaring met SAS op z / OS bij voorkeur 9.4.
 • Je hebt kennis van de koppeling met DB2.
 • Je hebt generieke kennis van het z / OS platform, inclusief aanpalende architecturen en koppelingsvlakken.
 • Je bent bedreven in de voortbrenging van infrastructuur en software op een mainframe platform.
 • Je hebt ervaring met de inrichting van WLM, z / OS Unix en zFS-structuren en autorisaties.
 • samenwerken
 • organisatiesensitiviteit
 • resultaatgericht
 • overtuigingskracht
 • plannen en organiseren
 • Herken je jezelf ook hierin?

  Jouw natuurlijke overzicht en overwicht helpen je om snel en goed inzicht te krijgen in de specs en stakeholders van een groot en complex project en deze naar een succesvolle release te begeleiden.

  Je beweegt je gemakkelijk in een omgeving met een duidelijke focus op ontwikkeling en eigenaarschap en geeft hierin het goede voorbeeld.

  Samen met je collega’s spar je over ontwikkel- en oplossingsrichtingen, waardoor je zowel jezelf als het team ontwikkelt in technische en persoonlijke skills.

  Salarisniveau schaal 11

  Salarisomschrijving De werkzaamheden in deze functie zijn ingedeeld in schaal 11 van het BBRA '84. Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal € 4809,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantie- en eindejaartoeslag.

  Maandsalaris Min €3130 - €4809 (bruto)

  Contractduur -

  Minimum aantal uren per week 32

  Maximum aantal uren per week 36

  Overige arbeidsvoorwaarden

  Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer.

  Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

  Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

  Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

  De organisatie - Belastingdienst

  Bij de Belastingdienst werken 28.000 mensen verspreid over het hele land. We zijn verantwoordelijk voor heffing, inning en controle van belastingen en premies volksverzekeringen.

  Daarnaast sporen we fraude op, verrichten we douanetaken en zorgen we voor de uitbetaling van voorlopige teruggaven en huur-

  zorg- en kinderopvangtoeslag. In teams werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus aan de dienstverlening voor miljoenen burgers en bedrijven.

  Op dit moment is de Belastingdienst volop in beweging; de rol van data wordt steeds groter en werkzaamheden worden in toenemende mate gedigitaliseerd.

  Maar in welk team of vakgebied je ook werkzaam bent : bij de Belastingdienst heb je direct een verantwoordelijke functie, van waaruit je je in verschillende richtingen verder kunt ontwikkelen om burgers en bedrijven in Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn.

  De Belastingdienst is op weg naar de toekomst!

  De afdeling - Directie Informatievoorziening / GBS

  De Directie Informatievoorziening (IV) heeft een integraal jaarplan. De organisatie werkt voor de gehele Belastingdienst en heeft als doel de Belastingdienst optimaal te ondersteunen.

  Daartoe werkt IV met de business samen op basis van functionele gelijkwaardigheid. In onderling overleg wordt de prioriteitstelling vastgesteld, waarbij de eindverantwoordelijkheid steeds meer schuift richting de business.

  Onderdeel Generieke Business Services (GBS) brengt generieke eindvoorzieningen voor burgers en bedrijven en medewerkers op het gebied van interactie, data en kantoorvoorzieningen voort.

  Bijzonderheden

  Graag ontvangen wij jouw brief en cv in een Word- of Pdf-bestand. Je kunt deze uploaden via de sollicitatiebutton. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel.

  Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

  Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit : Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.

  Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

  Daarna kunnen we beoordelen of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen. Wekelijks vinden er op dinsdag en donderdag selectiegesprekken plaats op onze locatie Quintax in Apeldoorn.

  Een assessment kan deel uit maken van het sollicitatieproces, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier