Facilitair professional
Actief Werkt!
Nijmegen, NL
3 dagen geleden

Onze opdrachtgever in Nijmegen wil professionaliseren en groeien op alle fronten! Hiervoor zoeken ze een Facilitair manager die een goed ingerichte Facility- & HSEQ-afdeling gaat realiseren.

Hierbij staat veiligheid voorop! Met jouw planning- en organisatietalent krijg jij het voor elkaar middelen en projecten tijdig beschikbaar en afgerond te hebben en weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

Je bent mede-verantwoordelijk voor de strategie én natuurlijk voor de uitvoering van alle facilitaire zaken voor het bedrijf.

Je rapporteert aan de COO, je houdt hierbij de ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie in de gaten en speelt hier vroegtijdig op in.

Naast deze facilitaire taken ben je ook de aanjager voor diverse projecten. Planmatig werken, maar kan hier altijd van afwijken.

Geen dag is namelijk hetzelfde : van het werkkledingbeheer tot aan het contact met externe partijen en het onderhoud van onze gebouwen.

Een veelzijdige rol die nooit verveelt!

Ben je enthousiast? Reageer dan snel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier