Salarisadministrateur
Ernst & Young Global Limited
The Hague, Netherlands
15 dagen geleden

Salarisadministrateur

Voor ons kantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar een :

Salarisadministrateur

De functie van Salarisadministrateur bij EY is gericht op het in teamverband zelfstandig verzorgen van salarisadministraties voor cliënten.

Het verwerken van volledige salarisadministraties, het genereren van periodieke rapportages en het verzorgen van loon- en pensioenaangiften behoren tot je dagelijkse werkzaamheden.

En weet je wat deze functie zo uitdagend maakt? Wij werken met één direct aanspreekpunt richting de klant, waarbij het de bedoeling is dat jij dat gaat worden! Om die reden is het van belang dat je beschikt over een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Coaching on the job vindt plaats door een persoonlijke mentor. Je komt in een jong en fris team terecht met genoeg ambitie en doorgroeimogelijkheden.

Welke afdeling?

De salarispraktijk is onderdeel van Accounting, Compliance & Reporting (ACR) binnen de assurance praktijk. ACR richt zich op ondernemingen, organisaties, ondernemers en vermogende particulieren zonder of met een beperkte staf en met een behoefte aan financiële / fiscale ondersteuning.

Het betreft een praktijk waar circa 200 medewerkers dagelijks actief zijn op het gebied van het samenstellen van jaarrekeningen, het verlenen van administratieve ondersteuning, het verzorgen van salarisadministraties en diverse aangiften en advisering.

Afhankelijk van de grootte van de organisatie en de opdracht stellen wij ons team samen. Door een juiste teamopbouw kunnen wij de werkzaamheden op het gewenste niveau uit laten voeren.

Wij werken nauw samen met de andere disciplines binnen EY zoals belastingadviseurs en notarissen en advocaten.

Het profiel

Enthousiast geworden? Wij zoeken kandidaten met het volgende profiel :

 • Je hebt een afgeronde PDL / Mbo opleiding richting Salarisadministratie.
 • Je bent bereid de opleiding VPS te volgen, indien je deze opleiding nog niet volgt.
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie in salarisadministratie;
 • Je hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak;
 • Jouw sterke kanten zijn : accuraat, integer, stressbestendigheid en een goede teamplayer;
 • Werkervaring en kennis van Unit 4 Personeel en Salaris is een pré;
 • Je hebt kennis van Excel en affiniteit met automatisering;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zijn in deze functie essentieel.
 • De mensen die wij graag willen toevoegen aan dit team denken daarnaast verder dan alleen het uitvoeren van de werkzaamheden voor de cliënten.

  De ideale kandidaat staat met beide benen op de grond en is kritisch. Daarnaast bezit je over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en werk je graag in teamverband met eigen verantwoordelijkheid en neem je initiatief.

  Jouw proactieve houding, teamgeest, gevoel voor humor en commerciële vaardigheden maken je tot een prettige collega en uitstekende gesprekspartner voor onze klanten en medewerkers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier