Assistent Terreinbeheerder PSV-Agterberg
continu
Eindhoven, NL
6 uur geleden

Assistent Terreinbeheerder PSV-Agterberg

Jij bent van essentieel belang bij de komende successen van PSV. De huidige kampioen van de Eredivisie had dit succes natuurlijk niet kunnen boeken wanneer er niet getraind had kunnen worden op tot in de puntjes verzorgde trainingsvelden op De Herdgang.

in de functie van assistent terreinbeheerder ben jij mede verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van de (kunst)grasvelden op dit mooie trainingscomplex.

Om deze velden wedstrijd klaar en in topconditie te houden ben jij verantwoordelijk voor het veldherstel, maaien, bemesten, belijnen etc.

Zodat de jeugd hier zijn wedstrijden kan blijven winnen en het eerste elftal zich optimaal kan voorbereiden op de belangrijke Eredivisie, beker en Champions League wedstrijden.

 • Jij hebt een opleiding en / of vaardigheden op mbo-niveau
 • Jij hebt kennis van aanleg en onderhoud van (kunst)grasvelden
 • Jij hebt kennis van besturing van machines en installaties ten behoeve van sportvelden
 • Jij bent bereid om te werken buiten reguliere werktijden ter ondersteuning van wedstrijden
 • Jij kan zelfstandig werken
 • Affiniteit met voetbal is leuk, maar natuurlijk niet vereist
 • Je komt te werken in een vriendelijk en sterk team van collega's. Daarbij krijg je natuurlijk ook zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekend salaris! Deze functie betreft een jaarcontract met als doel een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

  Onze Opdrachtgever is een aannemingsbedrijf met een zeer rijke historie. Zij zijn een echte specialist in groen- en sportvoorzieningen waarbij zij innovatief en toekomstgericht denken.

  Inmiddels hebben zij een uitstekende reputatie opgebouwd in het ontwerpen, aanleggen en beheren van sportaccommodaties. Hierbij zijn zij een veelgevraagde expert op het gebied van (versterkt) natuurgras en eveneens een specialist in paardensportbodems.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier