Kinderverpleegkundige
Catharina Ziekenhuis
Eindhoven, Netherlands
3 dagen geleden

Functie-inhoud

Samen met andere gepassioneerde collega’s werk je binnen de unit kind & jeugd waar onze jonge patiënten en hun naasten centraal staan.

Het werken op de verschillende afdelingen zorgt voor veel afwisseling en een breed takenpakket.

Om de beste kwaliteit van gezinsgerichte zorg aan onze jonge patiënten te bieden werk je samen in multidisciplinair verband met onder andere collega Verpleegkundigen, Artsen en andere gespecialiseerde medewerkers.

Ontwikkeling en verbetering van onze afdeling, onze processen en ons team vinden we ontzettend belangrijk. Vanzelfsprekend verwachten we dat jij hier ook een actieve bijdrage aan levert.

Tevens werk je aan een kind- en gezinsvriendelijke omgeving, werk je Evidence Based Practice, richt je zorgprocessen in waarbij ruimte is voor mantel- en zelfzorg en bied je voorbereiding en ondersteuning bij onderzoek en behandelingen.

Functie-eisen

 • Je bent gediplomeerd kinderverpleegkundige.
 • Heb jij de ambitie om de opleiding High Care Neonatologie te volgen? Wij bieden jouw deze kans, dus laat het ons weten.
 • Je bent collegiaal, ontzettend gemotiveerd en bezit een flinke portie doorzettingsvermogen. Verder functioneer jij goed onder zeer wisselende werkdruk en kom je zowel zelfstandig als in teamverband goed tot jouw recht.
 • Bedrijfs / Afdelingsinformatie

  Afdeling Kindergeneeskunde

  De afdeling Kindergeneeskunde bestaat uit 3 units : neonatologie (12 bedden), kind- en jeugdzorg (16-19 bedden) en dagbehandeling (4 bedden).

  Ons team kun je omschrijven als volop in ontwikkeling, collegiaal, jong en dynamisch en bestaat uit ongeveer 50 collega’s.

  Wij hebben passie voor ons vak. Samen werken we continu aan professionalisering van de zorg binnen de verschillende units en houden we ons bezig met de ontwikkeling en uitbreiding van gezinsgerichte zorg.

  Binnen de afdeling Kindergeneeskunde werken onder andere high-care neonatologie verpleegkundigen, kinderverpleegkundigen en verpleegkundigen in opleiding tot kinderverpleegkundige en high care neonatologie verpleegkundigen.

  Onze afdeling heeft een regionale functie gericht op onder andere Allergologie en Oncologie (Shared Care Center met B classificatie).

  Het Catharina Ziekenhuis

  Het Catharina Ziekenhuis is een modern, gastvrij en topklinisch opleidingsziekenhuis in de hightech stad Eindhoven. Landelijk staan we bekend om onze hooggespecialiseerde zorg bij kanker en hartziekten.

  Werken in het Catharina Ziekenhuis is boeiend, leerzaam en uitdagend. Wij bieden je een professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf te halen.

  In het Catharina Ziekenhuis werken ruim 3.500 gedreven professionals met één doel : elke dag de beste zorg -direct of indirect- bieden aan onze patiënten.

  We investeren in de ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid van onze mensen omdat we samen het beste voor elkaar en voor de patiënt willen.

  Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we als Catharina Ziekenhuis voor de 11de keer op rij verkozen zijn tot Top Employer.

  Ons aanbod

  Een overeenkomst voor onbepaalde tijd is bij ons bespreekbaar.

  De functie is volgens cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG50 (max € 3490,00 bruto per maand), op basis van een 36-urige werkweek.

  Inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring.

  Als medewerker van het Catharina Ziekenhuis kun je gebruik maken van één of meer regelingen uit ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

  Bijvoorbeeld een vergoeding voor een fiets, laptop of sportschoolabonnement, extra verlofdagen of extra reiskostenvergoeding.

  De meeste regelingen leveren jou ook nog eens fiscaal voordeel op! Hiernaast bieden we jou ruimte voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag en mogelijk een aanstellingskeuring en een E-assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier