Assistent accountant samenstelpraktijk
Rousch
Schiedam, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsprofiel :

Het kantoor waar je aan de slag gaat heeft circa 25 30 medewerkers in dienst. Omdat jij als toekomstig adviseur nog aan het begin van je carrière staat is het misschien goed om te weten dat je verzekerd bent van een goede persoonlijke begeleiding door een ervaren medewerker.

Binnen de organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om zelf ook te kunnen groeien richting een zwaardere functie met meer verantwoordelijkheden.

Verder kenmerkt zich deze organisatie door de korte lijnen, informele sfeer en de persoonlijke benadering van zowel klant als medewerker.

Salarisindicatie : Max. 3500

Max. 3500

Functie eisen - assistent accountant :

Om voor de functie van Assistent Accountant in aanmerking te komen beschik je over een afgeronde opleiding HBO Accountancy en vanaf 2 jaar relevante werkervaring in de accountancybranche.

Deze organisatie heeft als doel om jou verder te laten groeien richting een volwaardig MKB-adviseur. Om succesvol te zijn in het accountancy vak ben je communicatief vaardig, leergierig, klantgericht, stressbestendig en collegiaal.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier