ZZP'er voor de thuiszorg in Zuid-Oost Brabant
ZuidZorg
Geldrop
4 dagen geleden

De opdracht

Binnen het bedrijfsonderdeel Zorg Thuis hebben wij verschillende opdrachten voor ZZP’ers. Dit geldt zowel voor gediplomeerde verzorgende als verpleegkundige (niveau 4 en 5).

Daarnaast dien je als Verpleegkundige BIG-geregistreerd te zijn en ben je bevoegd en bekwaam in je vakgebied. Voor de opdrachten dien je in het bezit te zijn van een auto.

Je dient bij het aangaan van de opdracht een VOG te overhandigen en een geldige modelovereenkomst. De opdrachten zijn er in het gehele werkgebied (Zuid-

oost Brabant) van ZuidZorg.

Wanneer kom je in aanmerking voor de opdracht?

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je minimaal over een diploma Verzorgende IG (niveau 3) of een diploma verpleegkunidge niveau 4 of niveau 5.

Je werkt graag zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg. Je hebt de beschikking over een auto.

Je dient bij het aangaan van de opdracht een inschrijving bij de KvK, een officieel keurmerk en een VOG te overhandigen, ingeschreven te staan in het kwaliteitsregister V&VN en je kunt een bewijs aanleveren dat je bent aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie.

Waarom kiezen voor een opdracht bij ZuidZorg?

Verschillende uitdagende en afwisselende opdrachten waarbij je zelf aan kunt geven wanneer je inzetbaar bent. Uurtarief marktconform, betaling van de factuur is binnen 15 werkdagen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier