Huishoudelijk medewerker parttime
Startpeople
Drachten, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Bij aanvang van je dienst bel je aan bij de groep waar je aan de slag gaat of meld je je op de afdeling waar je start. Hier wordt je opgevangen door je collega’s of liggen er instructies klaar voor de werkzaamheden die je die dag gaat uitvoeren.

Bij het werken als huishoudelijk medewerker kun je aan de slag binnen de gehandicaptenzorg of werk je op een afdeling binnen de ouderenzorg.

Je zorgt voor de algemene ruimtes, zodat gasten netjes ontvangen kunnen worden en de cliënten zich in een schone ruimte kunnen bevinden.

Ook draag je zorg voor de appartementen van de bewoners. Je draagt hiermee bij aan het welbevinden van de bewoners. Niets fijner, dan wonen in een schone en veilige leefomgeving.

Wanneer je als huishoudelijk medewerker parttime voor ons aan de slag gaat, ga je werken vanuit onze flexpool. Je geeft zelf je beschikbaarheid aan via de app en wij plannen je in op de dagen waarop jij beschikbaar bent.

Op deze manier kun je zelf je beschikbaarheid aangeven en werk je op de momenten dat het jou uitkomt. Zo wordt het werken via Start People Medi Interim goed te combineren met je gezin, hobby’s en andere werkzaamheden.

Je wordt ingezet binnen heel Friesland, Dit afhankelijk van je woonplaats en reisbereidheid. Dit zou voornamelijk in de directe omgeving van Drachten en Leeuwarden zijn.

Wie ben je?

Naast dat je als huishoudelijk medewerker wilt bijdragen aan het welzijn van cliënten en jij elke dag met een postieve instelling aan de slagt gaat, voldoe je aan onderstaande criteria :

 • je bent flexibel;
 • je hebt ervaring binnen huishoudelijk werk
 • enige werkervaring binnen de gehandicapten- / ouderenzorg is een pré.
 • We gaan er van uit dat je een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen, dit maakt deel uit van de procedure.

  Over het bedrijf

  De organisatie waar je aan de slag gaat is een organisatie met veel locaties binnen de gehandicaptenzorg in Friesland. Je kunt aan de slag op locaties met bewoners met beperking.

  Dit kan lichamelijk, verstandelijk of een combinatie van beide zijn. Vanuit een centrale planning krijgen we de open diensten binnen, welke wij onder brengen bij de op dat moment beschikbare kandidaten.

  Het helpen en écht iets betekenen voor de doelgroep, dat is waar deze organisatie voor staat. Als huishoudelijk medewerker draag je met je collega’s bij aan deze doelstelling.

  Wat bieden wij jou?

 • Een salaris op basis van de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 15 : € 1771 euro - € 2131 bij een 36 urige werkweek) + opbouw vakantiegeld en vakantiedagen;
 • Onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, weekenden en nachten (als je deze diensten kan en wilt werken);
 • Reiskostenvergoeding van maximaal €4,80 per dag;
 • De mogelijkheid tot een collectieve zorgverzekering;
 • Toegang tot een online trainingstool waar je cursussen kunt volgen op het vlak van vaardigheden en of persoonlijke ontwikkeling.
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met urengarantie.
 • Arbeidsvoorwaarden conform de ABU CAO.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier