Business Developer Smart Residential
BAM Energy Systems
Bunnik, Nederland
4 dagen geleden

Ben jij in staat om te bouwen aan innovatieprogramma’s en heb je affiniteit met het verduurzamen van de gebouwde omgeving?

Word je enthousiast om BAM Energy Systems samen met collega’s te helpen als koploper in de energietransitie? Dan kan dit je nieuwe baan zijn.

Wat ga je doen?

Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de energie dienstverlening in slimme woningen en woonwijken.

Jij leidt innovatietrajecten die vallen binnen de programma’s Building Analytics en Energy Service Provider. Je onderneemt binnen een breed gebied gericht op innovaties op het gebied van duurzame opwekinstallties, je zorgt voor beschikbaarheid van de juiste data via een platform, maar bent daarnaast ook bezig met innovaties van energie en bewonerscommunicatie.

Om tot resultaat te komen heb je veelal contact met andere BAM onderdelen zoals Informatiemanagerment (IM), BAM Wonen, BAM FM en onze ontwikkelaar AM.

Tenslotte ben je de verbindende factor en stuur je projectteams aan tussen de innovatie en het vermarkten ervan. Functioneel rapporteer je aan de Programmamanager van het desbetreffende project en hierarchisch wordt je aangestuurd door de Manager Business Innovation.

Op dit moment lopen er reeds een aantal (EU subsidie) projecten die onderdeel zullen uitmaken van je werk. Deze trajecten zijn o.

a. REnnovates, Envision, Drive, maar ook meer interne BAM projecten zoals de ontwikkeling van de energiemodule voor nieuwbouwwoningen.

Wie zoeken wij?

Jij weet wat er nodig is om de energie transitie vorm te geven, jij weet wat je wilt in een Smart City. Jij beschikt over een WO werk-

en denkniveau en hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in de installatietechniek, energietechniek, innovatie management of elektrical energy systems.

Je hebt kennis van energieflexibiliteit, energie infrastructuur, energiesimulaties en IoT. Ervaring in de energiemarkt is uiteraard een pre.

Je hebt oog voor de diverse belangen en weet hier op een elegante manier mee om te gaan. Je weet mensen te enhousiasmeren en overtuigen voor je innovaties en bent in staat om hen samen te laten werken en beschikt over een lange adem.

Zo bouw je mee aan een BAM Energy Systems als koploper in de energietransitie.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een organisatie waar mensen een drive hebben om te verbeteren en samen iets goeds en moois te realiseren.

Daarnaast bieden wij goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden in een informele, dynamische en professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Zo zijn wij ervan overtuigd dat professionele en gemotiveerde medewerkers de pijlers zijn voor het realiseren van onze strategische doelstellingen.

Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM learning het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

Over ons

BAM Energy Systems is als frontrunner bezig met het initiëren, ontwikkelen, ontwerpen, monitoren, managen en ook risicodragend exploiteren van innovatieve, duurzame of energiebesparende energiesystemen voor onze klanten.

Denk hierbij aan gebouwgebonden installaties als warmtepompen, maar ook bodem- en , zonneenergie; realistische alternatieven, die zowel duurzaam als bedrijfseconomisch aantrekkelijk zijn.

Daarnaast zorgen wij voor verdere verduurzaming, kostenreductie en comfortverbeteringen voor onze klanten door energiemanagement activiteiten en het inkopen van energie.

Wij zijn zowel in de utiliteit als de woningbouwsector actief.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier