Medewerker salarisadministratie
Randstad
VELDHOVEN, NL
4 dagen geleden

Heb je al minimaal 2 jaar ervaring op de salarisadministratie of wil je je hierin specialiseren en opgeleid worden? Én werk je graag binnen een informeel bedrijf waar je zicht hebt op een vast contract? Lees dan snel verder!

20-40 uur direct op contract Veldhoven

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen een informeel en gezellig accountantskantoor in Veldhoven met 35 collega’s. Hun klantenportefeuille bestaat uit kleine en grote MKB ondernemingen uit diverse sectoren : non-

profit, vermogende particulieren en controleplichtige ondernemingen. Je wordt hier goed begeleid en krijgt de kans om je verder te ontwikkelen.

Er zijn namelijk voldoende studiemogelijkheden voor het bijhouden en uitbreiden van je vakkennis. Ook worden er buiten werktijd leuke dingen georganiseerd.

Zo wordt er 8x per jaar een borrel buiten de deur organiseert, dit kan ook bij een klant zijn. Ook is er iedere maand gebak van iedereen die jarig is geweest en is er in de zomer een gezellige BBQ die afgesloten wordt met een borrel.

Voor de liefhebbers kun je aansluiten bij je collega’s die tijdens de lunch een rondje gaan wandelen.

De functie : medewerker salarisadministratie

De afdeling salarisadministratie bestaat uit 4 collega’s. In verband met het vertrek van een medewerker zijn ze nu op zoek naar een 5e collega om het team te versterken.

Binnen jouw functie ben je zelf verantwoordelijk voor ongeveer 200 klanten, van een productiebedrijf tot de horeca onderneming om de hoek.

Je vervaardigd voor hen de jaaropgaven, salarisstroken en journaalposten. Ook verzorg je de loonaangifte en informeer je jouw klanten over de wet-

en regelgeving over personeels- en salarisvraagstukken.

De uren die je uiteindelijk gaat werken zijn afhankelijk van je ervaring en wat je wilt leren. Als je je alleen gaat richtingen op de salarisadministratie, werk je ongeveer 20uur tot 24uur.

Als nog andere taken erbij gaat doen, zoals HR, juridisch of het automatiseren / implementeren van salarispakketten kan je functie zo uitlopen tot 40uur.

Ze zijn hier erg flexibel in je werktijden, deze kun je onderling met je team afstemmen waarbij er altijd minimaal 2 mensen aanwezig dienen te zijn tussen 08.

30uur en 17.00uur voor de telefoon. Je dient uiterlijk om 09.00uur binnen te zijn.

Wanneer ben jij de ideale kandidaat?

Je hebt minimaal een MBO / HBO opleiding afgerond en je hebt al minimaal 2 jaar ervaring binnen de salarisadministratie, bij voorkeur ook al binnen een accountantskantoor.

Als je wel af financiële ervaring hebt en je graag wilt specialiseren in de salarisadministratie, wil het bedrijf je PDL (praktijkdiploma boekhouden) en / of VPS (vakopleiding Payroll Services) betalen.

Bij voorkeur beschik je al over deze papieren. Daarnaast omschrijf je jezelf als een nauwkeurig, proactief en klantgericht persoon.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt direct een contract aangeboden bij het bedrijf waarbij je bij goed functioneren een vast contract krijgt. Op basis van je kennis en ervaring ontvang je een salaris tussen de €2.

400,- en €3.500,- per maand op basis van 40uur. Reis je 10km of meer? Dan krijg je vanaf de 1e kilometer een vergoeding van €0,19 per km.

Interesse?

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature? Reageer dan via onze sollicitatiebutton en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Ilse Houben door te bellen, appen of te e-mailen naar : 040-2606320, 06-

22246953, ilse.houben nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Houben, Ilse

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier