Software engineer .NET
Cooder X Dearnova
Utrecht, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat kan je?.NETHBO denkniveauMedior, Senior werkniveau2-5, 5-10 jaar werkervaringNederlands sprekend Wat krijg je?Vast€ 3500 - € 5500 bruto per maandFlexibele werktijdenLease autoTankpasMobielLaptopPensioenZorgverzekering Wat doe je?

Minimaal een 32-urige werkweekSamenwerken met 20-50 collega'sJe werkt samen met HR, IT, ManagementFocus op B2BJe werkt voornamelijk met De vacatureHeb je al een paar jaar werkervaring als Software Ontwikkelaar?

En ben je nu op zoek naar een werkgever waarbij je al je collega's kent en toch werkt voor grote klanten? Zoek je die informele werksfeer waar je een goed idee direct kunt uitvoeren?

Wil je werken met passie? En wil je echt meedenken met de klanten van onze klanten? Dan ben je bij DearNova aan het juiste adres!Wil jij.

 • Opdrachten doen voor de top 100 Nederlandse ondernemingen zoals PostNL, KPN en Ziggo?Interne opdrachten afwisselen met opdrachten bij de klant?
 • Aan de slag met innovatieve oplossingen in een dynamisch bedrijf met een sterke focus op 'Online' en 'Klantinteractie'?Werken in een informele omgeving waarin collega's elkaar helpen en humor onmisbaar is?

  Functie eisenBen jij de persoon die..Een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau afgerond heeft?Minimaal zes jaar werkervaring heeft als Software Ontwikkelaar in .

  NET?Klantgericht is en dus aan kan sluiten bij de doelen van de klant en met hem mee kan denken over innovatieve oplossingen?

  Beschikt over een helikopterview en hierdoor in staat is ingewikkelde vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier