(Junior) vestigingsmanager: senior intercedent die wil doorgroeien
Startpeople
Rotterdam, NL
4 uur geleden

Wat ga je doen?

Ben jij een versterker? Ben jij een echte motivator? Durf jij buiten de lijntjes te kleuren? Ben jij commercieel ingesteld, wil je scoren en ben je niet van plan om te verliezen?

Kan jij het beste uit je collega’s halen en kan jij ze dit ook laten voelen? Heb jij een stevige persoonlijkheid en durf je jezelf te laten horen?

Wil je graag vestigingsmanager worden? Lees dan verder!

Voor onze vestiging van Start People Transport in Rotterdam zoeken wij een senior intercedent die klaar is om vestigingsmanager te worden.

Als vestigingsmanager ben je eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen op onze vestiging in Rotterdam. Het is een veelzijdige baan : het ene moment ben je in gesprek met onze klanten over onze dienstverlening, de arbeidsmarkt, de werving van vrachtwagenchauffeurs.

Het andere moment spreek je met je medewerkers over persoonlijke ontwikkeling. Om vervolgens een selectiegesprek met een aankomend chauffeur te hebben.

Je bent meewerkend voorman / vrouw : je bemiddelt chauffeurs, bezoekt klanten en prospects. Maar je bent ook eindverantwoordelijk voor de resultaten.

Samen met het 2 koppige team werk je aan de groei van onze vestiging. We willen graag meer chauffeurs aan een baan helpen en meer mensen hun droom om chauffeur te worden waar te laten maken.

Je maakt een plan om de doelstellingen te bereiken : the sky is the limit.

Wie ben je?

 • Je hebt je sporen inmiddels verdient als senior intercedent en het is tijd om manager te worden.
 • Het liefst heb je ervaring in of affiniteit met de wereld van transport.
 • Je hebt lef, je hebt een sterke persoonlijkheid en je weet mensen aan je te binden
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, bent commercieel, ambitieus en resultaatgericht
 • Je bent pro-actief en je neemt dus graag het initiatief
 • Je hebt hbo werk en denk niveau
 • Je bent in bezit van rijbewijs B
 • Over het bedrijf

  Werk geeft waarde, dat is onze overtuiging. Start People is dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. Zo verbindt Start People Transport niet alleen bestaande chauffeurs met een opdrachtgever maar leiden wij ook chauffeurs op.

  150 kandidaten maken dit jaar een carrière switch naar vrachtwagenchauffeur en kunnen dankzij Start People Transport van hun droom werkelijkheid maken.

  Daar zijn we trots op en we kunnen je vertellen, het is ontzettend leuk om daar je eigen steentje aan bij te hebben gedragen.

  De vestiging in Rotterdam zit pal naast de Kuip. Goed te bereikbaar vanuit steden als Den Haag, Zoetermeer, Leiden en Dordrecht.

  Ons kantoor heeft een prachtig groot dakterras waar je uitzicht hebt op de Maas, De Kuip en de skyline van Rotterdam. We delen onze vestiging met collega’s van Start People XL en Start People MKB.

  Hier heb je uiteraard ook veel contact mee.

  Wat bieden wij jou?

 • Een salaris tussen €2700 - €3900 bruto per maand op basis van een 40 urige werkweek, afhankelijk van je relevante werkervaring
 • Je krijgt de beschikking over een mobiele telefoon, laptop en lease auto.
 • Een aantrekkelijke bonusregeling Interne opleidingen / workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen.
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven.
 • Bijvoorbeeld : extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement.

 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen.
 • Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, flexkrachten en onszelf
 • Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Jeroen Hoogendijk, Rayonmanager Start People Transport via tel : 06-18593089

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier