Technical Data Consultant
House of Perfomance
Utrecht
20 uur geleden

Vacature :

Technical Data Consultant

De Technical Data Consultant vormt de schakel tussen mensen, business, data en technologie. Zodra het op systemen en de inrichting van een duurzame data-omgeving aankomt, is dit de go-to person.

Zij / hij brengt organisatieveranderingen aan door de implementatie van complexe digitale informatieoplossingen. En weet bovendien hoe alle data beschikbaar te stellen.

De Technical Data Consultant draait mee in een team van data-enthousiastelingen en geeft hierbinnen vorm aan haar / zijn eigen werkzaamheden en klanten.

Data voor change

Zij / hij is bekend met het bouwen en onderhouden van datamodellen, dol op onderzoek en behendig met verschillende business-intelligence-tools.

Al deze kennis weet zij / hij goed aan de klant over te dragen en ondersteunt hen waar nodig. Dankzij de inspanningen van de Technical Data Consultant kunnen de klanten zich precies richten op waar zij impact willen maken.

Als team zijn we sterk in het meenemen van mensen en het veranderen van gedrag. De Technical Data Consultant zorgt er daarnaast specifiek voor dat de technische oplossingen en systemen bij de klant op een duurzame manier blijven werken.

Miriam Maan, Data Consultant

Van vele markten thuis

De ideale kandidaat heeft veel verstand van de technische oplossingen, maar weet ook goed de vertaalslag te maken naar de business en draagt bij op het gebied van business development.

Deze generalistische benadering maakt dat de Technical Data Consultant implementaties niet alleen bekijkt vanuit de systemen, architectuur en data, maar juist ook vanuit het gedrag en de specifieke organisatie.

De Technical Data Consultant slaat graag haar / zijn vleugels uit door te leren van collega’s en zo meer kennis binnen andere specialismen op te bouwen.

Stakeholdermanager, sparringpartner en opleider in één

Zowel het tactische als strategische deel van het werk heeft de Technical Data Consultant feilloos onder de knie. Zij / hij doorziet snel organisatiepatronen en communiceert eenvoudig met zowel de IT-stakeholders als het management.

Maar dit is niet alles, want de Technical Data Consultant deelt ook graag alle ins & outs over systemen, architectuur en data met haar / zijn teamleden.

Zo fungeert zij / hij niet alleen als adviseur voor klanten, maar ook als sparringpartner en leermeester voor collega’s.

House of Performance is gevestigd in hartje Utrecht en heeft het certificaat van Great Place to Work. Er heerst een informele werksfeer waarbij de boog zeker niet altijd gespannen is.

Iedere week is er daarom tijd voor een uitgebreide HofP-borrel. Op locatie, maar tegenwoordig uiteraard ook thuis vanachter je laptop.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier