Projectmanager Civiel
YACHT
Nederland, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Je bent de hoofdverantwoordelijke van de projecten die je onder je hoede hebt. Simpel gezegd stuur je alle betrokkenen aan en breng je een project samen met het projectteam tot het gewenste resultaat.

Dat doe je uiteraard binnen de gestelde kaders van budget, tijd, kwaliteit en informatievoorziening richting omwonenden en betrokkenen.

Projecten bestaan uit een aantal fasen : de initiatie-, ontwerp-, voorbereidings-, uitvoerings- en nazorgfase. Bij de eerste fase ben je nog niet altijd betrokken - hooguit als adviseur -, maar daarna kom jij in actie, samen met het projectteam.

Je bewaakt planningen en budgetten, en speelt in op onvoorziene gebeurtenissen, die je bij elk project zult tegenkomen. Door een beetje tegenslag laat jij je niet uit het veld slaan.

Op die momenten word je juist extra sterk en schakel jij nét even een tandje bij. Je bent de grote verantwoordelijke achter de schermen.

En in die rol ben jij op je best.

Als projectmanager civiel heb je meestal meerdere projecten tegelijkertijd onder je hoede. Dat is voor jou geen enkel probleem.

Je bent namelijk een aanpakker en iemand die goed overzicht weet te houden. Wat er ook gebeurt : jij houdt het hoofd koel.

Waar werk je?

Werken als Projectmanager civiel bij Yacht betekent dat jij de kans krijgt om bij verschillende gemeente en overheden te werken.

Zo kun je voor een opdracht werken bij 1 van de G4 gemeenten en in de volgende opdracht bij een gemeente met minder dan 30.

000 inwoners. De dynamiek en afwisseling van de verschillende gemeenten en opdrachten zorgen er voor dat jij een brede kennis en ervaring opbouwt waar jij de rest van jouw loopbaan profijt van hebt.

Uiteraard sta je niet alleen, dit alles doe je samen met jouw collega professionals van Yacht vanuit de verschillende vakgebieden.

Wij zorgen ervoor, doormiddel van kennissessies, netwerkavonden, een online community en gezellige evenementen zoals hét Nieuwjaars diner en de legendarische zomer barbecue, dat jij in contact komt met jouw collega professionals vanuit de verschillende vakgebieden en je kennis kunt delen.

Wat wij vragen :

 • Je hebt een hbo-diploma bijvoorbeeld in de civiele techniek of technische bedrijfskunde of bent afgestudeerd stedenbouwkundige;
 • Je hebt ervaring als Projectmanager Civiel of bent klaar om deze stap te maken;
 • Je bent een geboren teamleider die altijd overzicht heeft, niet bang is mensen aan te spreken op hun verantwoordelijkheden en die slagvaardig handelt;
 • Je bent sterk in risicomanagement;
 • Je bent sterk in plannen en organiseren en bent een doorzetter;
 • Je kunt op verschillende niveaus communiceren en krijgt de neuzen dezelfde richting in;
 • Je bent stressbestendig
 • Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van (veranderingen in) wet- en regelgeving;
 • Arbeidsvoorwaarden

  Arbeidsvoorwaarden in het kort :

 • Je treedt in dienst bij Yacht waar je kunt rekenen op een vast contract. Wij zijn in staat om met jou een loopbaan uit te stippelen.
 • Wij zijn op de hoogte van de juiste opleidingen en bereidt deze jou te bieden en jouw carrière een boost te geven.

 • Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Naast het salaris hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden, extra vergoedingen, bonussen, collectiviteitskorting en indien nodig een lease auto.
 • Bedrijfsinformatie

 • Waarom Yacht?
 • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties, een groot netwerk en volop ontwikkelingsmogelijkheden : dat zijn de voordelen van werken bij Yacht.
 • Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien. We zoeken samen naar opdrachten die bij je passen en helpen je om je ambities waar te maken.

  Via opleidingen en coaching bijvoorbeeld, maar ook door je uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, kennissessies en inspirerende uitjes.

  Via ons heb je toegang tot een netwerk van duizenden professionals die hun kennis maar wat graag met jou delen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier