Transportplanner
Michael Page International Netherlands SA
Tilburg, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Als Transport Planner - Droge Bulk ben jeverantwoordelijk voor het kostenbewust plannen van transportopdrachten. Hierbij gaat het om een zo optimale mogelijke inzet vande vloot en chauffeurs.

 • Bedrijfsomschrijving Onze klant is eenfamiliebedrijf en bestaat al sinds 1964. In de afgelopen 55+ jaarzijn zij uitgegroeid van een vervoerder met maar 1 truck naar eenspecialist op de volgende gebieden;
 • Droge Bulk (weg transport)Chemicaliën en GMP+ Droge Bulk (intermodaal transport) 30' &40' ft containers ADR goederen (gassen) Dedicated transportOmschrijving Als Transport Planner - Droge bulk zijn dit jeverantwoordelijkheden;
 • Je plant de opdrachten zo efficiënt enrendabel mogelijk in, echter zodanig dat deze tijdig en binnen deeisen van de klant worden uitgevoerd.

  Je plant niet alleen hetvervoer van de trekker-oplegger combinaties, maar ook het laden,lossen en spoelen, analyseert de prestaties (financieel enlogistiek) met behulp van Qlikview en stelt zijn planningsbeslissingen zo nodig bij.

  Accepteert en verwerkt binnenkomendeopdrachten van klanten en controleert of zij binnen de contractafspraken vallen. Neemt in geval dat opdrachten buiten de contractcondities vallen, er onduidelijkheden zijn, opdracht of de prijsniet correct zijn dan wel het laad moment niet goed past in deplanning, contact op met de klant.

  Beantwoord eventuele vragen vanklanten inzake het transport, opdat de opdrachten naar tevredenheidvan de klant kunnen worden gerealiseerd Volgt de voortgang van deuitvoering op basis van de status rapportages van de chauffeurs(inclusief die van charters).

  Neemt zo nodig passende maatregelenen informeert de klant betreffende verstoringen. Ritten wordeningepland rekening houdend met wettelijke eisen waaronder rij- enrusttijden.

  Spreekt indien nodig chauffeurs aan op disfunctioneelgedrag dan wel stimuleert en motiveert ze, opdat hun prestatiesoptimaal zijn.

  Geeft input aan de voorbereiding vanfunctioneringsgesprekken. Profiel van kandidaat MBO+ / HBO werk- endenkniveau Ervaring met planning van Droge of Vloeibare Bulk.

  Eengoede geografische kennis van Benelux, Duitsland, Frankrijk enItalië om zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen. Kennis van eninzicht in administratieve procedures, voorschriften en relevantewet- en regelgeving (rijtijdenbesluit).

  Kennis van de toe te passensoftwareapplicaties. Je spreekt je talen, bij voorkeur naastNederlands & Engels spreek je Duits (en Frans is een sterkepre).

  Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden,proactieve werkhouding, organisatiesensitivteit & ben jeaccuraat.

  Aanbod Wat kan onze klant deze Transport Planner - DrogeBulk bieden? Leuke uitdagende functie waarbij het doel is dat jebinnen 1 jaar doorgroeit naar teamleider Werken bij een organisatiemet een goede sfeer & familiecultuur een goedarbeidsvoorwaardenpakket Fulltime functie, werken tijdenskantoortijden Werken bij een organisatie waarbij je een directebijdrage kan leveren aan het verbeteren van processen enprofessionaliseren van de organisatie

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier