Payroll specialist
Unica
Zwolle
1 dag geleden

Jouw uitdaging

als Payroll specialist Als payroll specialist weet jij onze medewerkers optimaal te ontzorgen in salarisvraagstukken. Naast een coördinerende rol in het uitvoeren van een correcte payroll vervul je een adviesrol richting medewerkers.

Het controleren en verwerken van mutaties kent voor jou geen verrassingen. Je bewaakt de fiscale, arbeidsrechtelijke en cao-aspecten van de verloningen en verzorgt de informatievoorziening van / aan externe instanties (o.

a. Belastingdienst, Pensioenfonds en UWV). Daarnaast ben je een ster in het opstellen van rapportages en analyseren van gegevens.

Je creëert inzicht en overzicht, kijkt met een scherpe blik naar de kwaliteit en efficiëntie en draagt actief bij aan de automatisering en verbetering van de processen en documentatie.

Ook lever je vanuit je expertise een bijdrage aan verschillende projecten. Je vindt je gesprekspartners binnen HR, maar ook breder binnen het Shared Service Centre met collega’s van IM, Finance of Facility.

Jouw team

Je landt in het gedreven HR Services team, dat met 8 kundige collega’s (2 collega’s payroll, 5 hr backoffice en opleidingsadministratie) met plezier zorg draagt voor een optimale HR dienstverlening aan onze medewerkers.

HR Services werkt nauw samen met de HR Business Partners en Recruitment. Samen focussen we ons op de beste employee experience, in een organisatie met de ambitie om één van de meest toonaangevende technisch dienstverleners én beste werkgever te zijn.

Wat biedt Unica jou?

Een mooie rol in een snelgroeiende organisatie. Een rol waarin je (mede)verantwoordelijk bent voor het correct uitvoeren van de payroll voor medewerkers van 13 bedrijven (en groeiend!) met een variatie aan arbeidsvoorwaarden.

Zowel de M&A strategie als de omslag die Unica maakt in het digitale landschap garanderen dagelijkse dynamiek in het werk.

We stimuleren ondernemerschap en persoonlijke / professionele ontwikkeling van al onze collega’s.

Ook goed geregeld :

 • Je ontvangt een passend salaris, afhankelijk van je ervaring
 • Je deelt mee in de winst, hebt 25 vakantie- en 13 adv-dagen en reiskostenvergoeding
 • Maar vooral krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in een dynamische, informele en ambitieuze werkomgeving met betrokken collega’s
 • Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Om succesvol te zijn in deze rol, heb je uiteraard kennis van en ervaring met het uitvoeren van een correcte payroll. Maar we verwachten dat je vooral energie krijgt van het doorvoeren van verbeteringen.

  Je neemt actief deel aan de verandertrajecten in de HR Services dienstverlening, van automatisering van de HR processen tot uitbreiding met nieuwe klantgroepen.

  Wat beter kan, moet beter.

  We verwachten minimaal :

 • Afgeronde HBO opleiding, aangevuld met praktijk diploma loonadministratie (PDL), VPS is een pré;
 • 5 jaar aantoonbare ervaring als payroll specialist bij een landelijke speler met meerdere vestigingen;
 • Een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken;
 • Iemand die gewend is om te werken in een snel veranderende omgeving en ervaring met digitaliseringsprojecten;
 • Plezier in en vaardigheid met werken met MS Office365, kennis van MS Dynamics365 is een pré;
 • Ervaring met de software van VismaǀRaet (Youforce / HR Core business) is een grote pré;
 • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier