CNC Slijper
Regiodienst
Oosthuizen, Netherlands
15 dagen geleden

Introductie

Heb jij ervaring als CNC slijper? En kan je zelfstandig diverse CNC machines programmeren, instellen en bedienen? Dan is deze functie als vakman wat voor jou!

Organisatie

Als CNC Draaier ga je werken binnen een zelfstandig opererende onderneming die gespecialiseerd is in fijnemechanica, verspaning, assemblage, slijpen, engineering en prothese-

techniek. De organisatie is gespecialiseerd in het seriematig fabriceren van technisch en kwalitatief hoogwaardige producten.

Functie

Je gaat zelfstandig CNC machines programmeren, instellen en bedienen. Ook valt het leppen van assenstelsel onder de werkzaamheden en maak je middelgrote en zeer nauwkeurig maatwerk.

Je komt te werken op een zeer modern machinepark.

Jij als CNC slijper :

 • Bent in het bezit van je MBO (werktuigbouwkundidge opleiding en aangevuld met werkervaring
 • Hebt ervaring met slijpbewerkingen op CNC en conventionele slijmachines
 • Zelfstandigheid om te programmeren en in te stellen
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, nauwkeurigheid en kwaliteit staat in een hoog vaandel bij je.
 • Aanbod

  Ze bieden je een uitdagende en dynamische werkomgeving, een vooruitstrevende productieomgeving, volop scholing en ontwikkelingsmogelijkheden, goede primaire secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, flexibele werktijden en bedrijfsfitness.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier