Operator Bakkerij
FlexDirect
Andelst, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Vandaag de dag wordt gezond en verantwoord eten steeds belangrijker. Gezond eten wordt echter vaak geassocieerd met het feit dat het een stuk minder lekker zou zijn.

Wil jij het tegendeel bewijzen en samen met onze opdrachtgever bewijzen dat lekker en gezond eten wel degelijk samen gaan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In deze functie van operator productie zorg jij ervoor dat de productie van de 100% glutenvrije producten van onze opdrachtgever vlekkeloos verloopt.

Jij weet als geen ander hoe je dat proces in goede banen weet laten te verlopen. Je stelt de machines in en bedient deze tijdens het bereidings- en bakproces.

Jij bent op de hoogte van de juiste instellingen en de producten die je nodig hebt voor de bereiding. Bij storingen weet jij precies wat je te doen staat omdat jij ook mede het onderhoud van de machines doet.

Uiteraard zorg jij er voor dat alle producten aan de kwaliteitsnormen voldoen en ben jij ook op de hoogte van deze normen.

Daarnaast is het eveneens belangrijk dat je jouw werkplek altijd netjes achterlaat.

Wat wij vragen van jou

 • Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie of een bakkersachtergrond
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift, dit i.v.m. de machines
 • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in wisselende diensten te werken
 • Wat wij jou bieden

 • Salaris conform cao, afhankelijk van jouw ervaring
 • Een leuke functie in een mooie en stabiele organisatie
 • Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden
 • Nog even over het bedrijf

  Onze opdrachtgever produceert 100% glutenvrije bakkerijproducten. Behalve glutenvrij kunnen zij hun recepturen ook lactosevrij, biologisch, vegan en / of met een lager suikergehalte verzorgen.

  Zij hebben de kennis en bakkerijervaring in huis om aan nagenoeg al uw specifieke productwensen te kunnen voldoen. Dit combineren zij met jarenlange ervaring binnen retail en private label productie.

  Hun producten zijn dan ook te vinden als private label items in de winkels van nationale en internationale retailers. Als dé specialist op het gebied van lekkere, verantwoorde bakkerijproducten zijn zij in staat het rendement van de ontbijt- en koekschap te verhogen.

  Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de vestiging of direct te solliciteren via de button!

  Salarisomschrijving

  € 2.100 - 2.800 per maand

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier