Project engineer (Haarlem)
Iv-Groep
Arnhem
2 dagen geleden

Project engineering in food, farma en chemie

Als project engineer ben je verantwoordelijk voor de interdisciplinaire coördinatie van een engineeringteam bij multidisciplinaire projecten.

Daarnaast ondersteun je de projectmanager op het gebied van budget, planning / levertijden en kwaliteit. Voor specifieke projecten vervul je zelf de rol van projectleider.

Je onderhoudt commerciële contacten met (potentiële) opdrachtgevers en begeleidt offertetrajecten voor multidisciplinaire projecten.

Verder neem je vakinhoudelijk beslissingen op interdisciplinaire raakvlakken en ondersteun je bij het opstellen van (multidisciplinaire) specificaties, bestekken, contractstukken en algemene voorwaarden.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken iemand met een hbo- of wo-opleiding met een technische achtergrond (voorkeur chemische technologie, werktuigbouwkunde of elektrotechniek).

Je hebt ruime ervaring in de (fijn)chemische, voedingsmiddelen of farmaceutische industrie. Je weet deze kennis en ervaring te vertalen naar een optimaal ontwerp en een succesvol project.

Bij voorkeur heb je ervaring in verschillende technische projectfuncties binnen een ingenieursbureau (project engineer, lead engineer, projectleider).

Verder is het belangrijk dat je kunt onderhandelen met opdrachtgevers en opdrachtnemers (scope, meer- minder werk, etc.).

Je beschikt over een goed aanpassingsvermogen, aangezien je ook bij de klant op locatie moet kunnen werken.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende baan bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken.

Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen.

En naast techniek houden we ook wel van een feestje! Zo is het bezoeken van het EK en WK voetbal een van de Iv-tradities.

Bekijk hier wat je gegarandeerd terugvindt als je bij Iv aan de slag gaat!

 • Persoonlijk ontwikkelingsplan
 • 7% gratificatie
 • Winstuitkering
 • Flexibele werktijden
 • Studiemogelijkheden
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Internationale mogelijkheden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier