International Relations Officer
Aeres Hogeschool Dronten
Dronten, Netherlands
2 dagen geleden

Onze nieuwe collega

Jaarlijks melden zich circa 250 internationale studenten aan voor een opleiding, uitwisseling of training bij de Aeres hogeschool en gaan nog eens honderden studenten en medewerkers voor een periode naar het buitenland.

Op het International Office werken vier medewerkers die dit mogelijk maken. Het International Office ondersteunt internationalisering bij alle drie de faculteiten van de Aeres Hogeschool : Wageningen, Almere en Dronten.

De functie bestaat in hoofdlijnen uit de volgende taken :

 • De administratieve verwerking van documentatie t.b.v. Erasmusbeurzen en Holland Scholarship.
 • Het ontwikkelen van een sociaal jaarprogramma voor de internationale studenten in samenwerking met de studentenverenigingen.
 • De contactpersoon voor de internationale studenten en studentenverenigingen.
 • Het beantwoorden van vragen van studenten (mondeling, per mail en telefonisch).
 • Het onderhouden van contacten met internationaliseringscollega's bij de opleidingen.
 • Is verantwoordelijk voor een goede dienstverlening aan de student en medewerker.
 • Het signaleren en uitvoeren van verbeterpunten naar aanleiding van de internationale ervaring van de Aeres student.
 • Wie ben jij?

 • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (C1 niveau Engels).
 • Je bent digitaal vaardig, werkt secuur en houdt van overzicht.
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.
 • Je vindt internationalisering belangrijk.
 • Jouw werkplek is voornamelijk Dronten, maar je bent bereid op de andere locaties te werken indien de werkzaamheden dit vereisen.
 • Je beschikt om die reden bij voorkeur over rijbewijs en eigen vervoer.

  Aeres Hogeschool

  Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis.

  Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk.

  Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld.

  Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren ruim 4000 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

  Aeres Hogeschool Dronten

 • De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten;
 • op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2.500 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.

  De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de 'Economy of Life'. Daarin gaat het om 'samen leven' in de ware zin van het woord.

  Niet 'hebben en moeten', maar 'zijn en mogen' vormen de kern van het leven. 'Rentmeesterschap' is voor ons het begrip waarin duurzaamheid en ondernemerschap samenkomen.

  We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

  Ons aanbod

  Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden.

  Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aan de functie International Relations Officer is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 8 van de cao hbo (minimaal € 2,756.

  90 en maximaal € 3,691.27 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). We werken met een normjaartaak van 1659 uren (fulltime dienstverband).

  De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. We bieden een eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en een collectieve ziektekostenverzekering.

  Bij alle vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier