Data Entry Medewerker (logistiek / fulltime)
Panalpina
Amsterdam, Netherlands
10 dagen geleden

Job Function : Logistics

Full-Time / Part-Time : Full-time

Contract Type : Permanent

Job Level : Entry-level

Ben jij de persoon die graag helpt met logistieke zendingen bij één van onze grootste internationale klanten? Ben jij administratief sterk en zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Voor onze vestiging op Schiphol zijn we op zoek naar meerdere Data Entry Medewerkers. In het warehouse op Schiphol bedienen wij een bekend bedrijf die wereldwijd actief is.

Hun goederen liggen opgeslagen in het warehouse en wij verzorgen voor hun de distributie door heel Europa. We krijgen van onze klant informatie binnen over de bestellingen die zijn binnen gekomen.

Het is aan jou de taak om deze gegevens correct in onze systemen te zetten, zodat de zending verder behandeld kan worden.

Een zeer belangrijke taak, want één klein foutje kan hele grote gevolgen hebben! Mocht het werk je goed af gaan dan kunnen we op termijn kijken of het takenpakket uitgebreid kan worden.

Wie zoeken wij?

Het is erg belangrijk dat je snel, maar ook erg nauwkeurig kan werken. Je hoeft geen ervaring te hebben in de logistiek, maar wel goed met computers om kunnen gaan.

Daarnaast moet je het leuk vinden om in een hectische omgeving te werken. We zijn een internationale organisatie en er lopen dus ook verschillende nationaliteiten over de vloer, daarom is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst.

Je bent fulltime beschikbaar en flexibel om zo nu en dan over te werken.

Wat biedt Panalpina jou als Data Entry Medewerker?

Werken bij Panalpina betekent werken bij een van de topspelers in de markt. We zijn groeiend en op zoek naar mensen die mee willen groeien.

Onze groei biedt namelijk ook kansen voor jou om jezelf te ontwikkelen. Overal liggen er kansen om jezelf te bewijzen om vervolgens een stap te maken.

Je komt in een zeer gemotiveerd team, waar de passie duidelijk voelbaar is.

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed pensioen, veel vakantiedagen en een overwerkregeling
 • Een internationale werkomgeving en carrièremogelijkheden
 • Een informele, ondernemende en resultaatgerichte cultuur
 • Informatie over het bedrijf

  Panalpina World Transport is van oorsprong een Zwitserse organisatie, en vanuit 500 kantoren in meer dan 70 landen, met ongeveer 14.

  500 medewerkers inmiddels wereldwijd actief op het gebied van supply chain solutions. Onze drie belangrijkste producten zijn Air Freight, Ocean Freight en Logistics.

  In Nederland zijn we gevestigd in Rotterdam, Maastricht, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk en op Schiphol. Panalpina onderscheidt zich van onze concurrenten doordat we altijd meedenken met de klant om tot de meeste efficiënte oplossing te komen.

  Verder zijn we een nuchtere en informele organisatie, waar iedereen met plezier werkt om Panalpina de juiste koers te laten varen.

  Solliciteren

  Klinkt dit als de uitdaging die je graag aangaat? Klik om nu te solliciteren!

  Voor verdere informatie over de functie kunt u contact opnemen met de afdeling Recruitment in Nederland, op het telefoonnummer 020 655 2088 of per e-

  mail via recruitment.nl panalpina.com.

  Akkoord verwerking persoonsgegevens

  Kandidaat gaat op grond van gerechtvaardigd belang akkoord met het vastleggen en de verwerking van de bij de start van de sollicitatieprocedure opgevraagde (persoons)gegevens en gedurende de sollicitatieprocedure opgevraagde en / of verstrekte gegevens teneinde een juiste uitvoering van deze sollicitatieprocedure, wettelijke verplichtingen, en het organisatiebeleid te kunnen bewerkstelligen.

  Conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming zal Panalpina de privacy van de kandidaat waarborgen. De kandidaat heeft recht op inzage, correctie en verwijdering van de gegevens, het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van gegevens en het recht om de gegeven toestemming voor een verwerking in te trekken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier