Modelleur Prefab Beton
TEQOIA
Nieuw-amsterdam
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Dé uitdaging voor de ervaren Modelleur Prefab Beton met ambitie!

De afgelopen jaren heeft de betreffende organisatie ervoor gekozen om de engineering uit te besteden. Aan jou de taak om een inventarisatie te maken van de nodige middelen en kennis om de tekenkamer weer op te tuigen zodat dit weer (deels) in eigen huis plaats kan vinden.

Je bent gedurende dit proces zelf verantwoordelijk voor het tekenen / modelleren en hebt contact met alle betrokken in- en externe partijen.

Deze informeer je en adviseer je inzake het gebruik van data en de wijze waarop output gegenereerd wordt gezien de productie tevens in eigen huis plaatsvindt.

Deze functie is niet voor iedere modelleur weggelegd. Je moet weten waar je de benodigde informatie vandaan haalt en zal derhalve moeten pionieren om structuur te geven aan de op te zetten tekenkamer.

Vanzelfsprekend krijg je de benodigde tijd en ruimte voor ontwikkeling en uitbreiding in personele zin zodra er een stabiele basis is gelegd.

Wat verwachten wij van jou?

De benodigde ervaring heb je opgedaan als modelleur, hoofd tekenkamer of gelijkwaardig bij een producent van prefab betonelementen en / of ingenieursbureau.

Vanzelfsprekend ben je in staat om tot en met productieniveau te tekenen / modelleren in Tekla Structures.

Kortom, herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij uitdaging in de betreffende functie, dan kom ik graag met je contact.

Waar ga je werken?

Ten behoeve van het inrichten van de tekenkamer van onze opdrachtgever - een gerenommeerde toeleverancier van prefab betonelementen voor de bouw en civiele markt - ligt er een uitdaging voor een ervaren Modelleur Prefab Beton die graag mee wil bouwen aan groei en ontwikkeling!

 • Je komt terecht in een stabiele organisatie die reeds zijn sporen heeft verdiend maar net als jij de ambitie bezit om te groeien met als basis;
 • een informele werkomgeving met gemotiveerde mensen, kwalitatieve producten en aansprekende projecten.

  Wat kun je van ons verwachten?

  In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

  Wat heeft Teqoia te bieden?

 • Na één jaar kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiding en carrière advies;
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier